Ti hogy csinálnátok? 13/l
Figyelt kérdés
Szóba jött a tovább tanulás.. minden álmom a lótenyésztői Bábolnán. De a szüleim ellenzik (nagyon)(kb. fél éve győzködöm őket) minden álmom ez az iskola!
Amit ők mondanak hogy miért nem:-Nem biztos hogy megélhetek belőle (van rengeteg hely ahol pedig de)
-messze van (198km)
-nincsenek olyanok akiket ők is ismernek és a barátaim (pedig sokan vannak)
Mégis mit csináljak? Mást nem szeretnék magammal kezdeni.
Van lovam..lovaglom hajtom minden nap gondozom (nem az enyém nagyapámé csak én foglalkozok vele)
Mivel győzhetném meg őket?
Tudom, hogy nem lovakkal kapcsolatos, de itt talán vannak akik hasonló cipőben járnak/jártak.
A lenéző válaszoktól kíméljetek.
Köszönöm.
2012. márc. 28. 13:53
11/14 anonim válasza:
Egyik egyetemen is van valami lovas szak, ha ennyire ez érdekel, inkább oda menj majd, minthogy érettségid se legyen.. De szerintem is jobb lenne valami más szakma, amivel meg is tudsz élni rendesen és akkor lehetnek lovaid
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem minden lovasnak van egy ilyen korszaka, mikor a továbbtanulásra kerül a sor :) Én azt javaslom, ne menj. Tudom, hogy jól hangzik, hogy lovakkal foglalkozol, azt tanulod szinte kizárólag, ami érdekel, de itt már előttem nagyon jól leírták, hogy ebből nem lehet megélni, nem túl fényes lehetőségek vannak utána, és a külföldi munkában sem érdemes bízni. Szerencsés vagy, mert van majdnem saját lovad, akivel tudsz foglalkozni. Azt javaslom, a lovaglás egyelőre maradjon meg neked "hobbinak", pár év múlva, mikor majd érettségi előtt állsz, már kicsit több rálátásod lesz mindenre, és hidd el, nem fogod megbánni, hogy nem mentél Bábolnára. Ennek természetesen semmi köze nincs ahhoz, hogy nem lenne jó iskola, csak erre nem lehet építeni. Remélem valamennyire érthető :)
14/14 anonim válasza:
Miért nem mész mezôgazdasági szakközépbe? Ott is vannak lovas szakmák és érettségit is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!