Mit csinálnátok a helyemben? (SOS)
Vagy egy ismerősöm (idős bácsi) aki 2 éven keresztü ingyen dolgoztatott, cserébe néha felültünk a lóra 10 percre aztán 1 órát legeltettünk stb. Ezt már korábban leírtam. Szóval szépen elment 2 nyaram ingyen munkára.
Én most 200 km-re vagyok onnan, egyetemre járok. Most hívott, hogy kellene segíteni átlovagolni a lovakat a bértartásba. (Úgy volt, hogy barátnőm is jön, kicsit felülni a lóra, de kitalálta, hogy nem jöhet, mert nem tud annyira lovagolni).
Így nekem a buszjegy 4000 Ft lenne.
Viszont most tényleg lovon ülnék és lovagolnék (igaz lépésben). Eddig 1:0 a lovaglásnak
DE!
Jelentkeztem diákmunkára, ahova múlt héten hívtak is, de lemondtam, azt mondták ezen a héten hívnak. Ha most megint lemondom, akkor tuti nem hívnak többször és lőttek a munkának. (tesco-árufeltöltés)
Tanulnom is kellene, mert le vagyok maradva, mint a borravaló...
Szóval 2:1
VISZONT az a fránya bűntudat, hogy most nem yegítek a lovakat átvinni a bértartásba és majd később szereném vinni a barátnőmet kicsit lovagolni. (De jócskán ledolgoztam már... 2 nyár ingyen meló, most pedig egy fiúnak 500 Ft os órabért fizet ugyan ezért a munkáért.)
Köszi, ha elolvastad és ráadásul még válaszoltál is. :)
Még ma fel kell hívnom.
Keress inkább a közeledben egy lovardát és fizesd be oda magad egy óra lovaglásra. Még lehet, hogy olcsóbban is ki fogsz jönni (4000 ft-nál).
Én nem mennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!