Mit csináljak, hogy ne dőljek előre lovaglásnál?
Figyelt kérdés
Mostanában folyton előre dőlök. Már több éve lovagolok de ilyen még sose volt.2012. márc. 24. 12:30
1/6 anonim válasza:
hát akkor hátra dőlsz. Told hátrébb az alsó lábszárat, nyomd le a sarkad és húzd ki magad, a kezedet rakd le a ló marjára. Normális ülésnél nem dől előre a lovas.
2/6 anonim válasza:
Ám nem tudom, mostanában nagyon nem divat a kéz a maron...
Én úgy tudom, hogy minimum egy ökölnyivel a ló marja felett kell lennie a kéznek, hogy helyesen tudd kezelni a szárakat. hiszen a leszorított kéz ezt nem teszi lehetővé.
Láb kevéssel a heveder mögött, ha a térded jó helyen van az sokat segít. Vállak szétnyitnak..., lehet az a baj, hogy összehúzod magad, és nem jó az egyensúlyod.
3/6 anonim válasza:
Keress egy edzőt. Belülről sosem fogod tudni, hogy mikor jó, sőt, azt fogod gondolni a "pont jó"-ra, hogy már túlságosan hátul van a felsőtested, mert úgy érzed, amíg meg nem szokod. Én is küzdöttem ilyen problémákkal, nálam is a rendes és odafigyelő edző volt a megoldás.
4/6 anonim válasza:
Igazából nem leszorítani kell, csak nyugodtan tartani lazán és arra azt szokták mondani, hogy engedd le a ló marjára a kezed. Én se a leszorításra gondoltam! DE a háttérben ülés hiba áll. Képet kérünk ami ügetésben kap el vagy egy videót! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Edzőnél lovagolok.
Ügetésnél nincs gond csak akkor amikor meg kell állítani mondjuk a lovat, vagy bármi van én rögtön előre dőlök.
2012. márc. 24. 18:49
6/6 anonim válasza:
Fogj egy hosszú pálcát és vedd be a honod alá. Ez a trükk kiváló arra , hogy egyenesen , hátravitt vállakkal üljél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!