Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemények? Csak nekem tűnik...

Vélemények? Csak nekem tűnik "kicsit" soknak érte az a 1.200. 000 Ft?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 11. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is szoktam Gabka válaszát olvasni de vannak azért benne túlzó részek és kár lenne azt hinni, hogy ő ért itt csak hozzá. És itt most nem magamra gondolok!
2012. márc. 12. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a nyílt csánkban már csak azért se hajszolom annyira, mert nem látszik a képen. A bakpata viszont nincs, az enyémnek az van, de ennek nincs. Az nem így nézne ki, pláne, hogy csak az egyik képen tűnik úgy és akkor amúgy is csak maga alá húzta a lábát. innen látszik, hogy csak akkor lehet egy lovat megítélni ha mind a négy lábán áll, különben az ember belelát dolgokat!
2012. márc. 12. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
De szerinted szarvasnyaka sincs. Pedig annyira látszik,hogy van. De mindegy ne veszünk össze ilyen hülyeségen....
2012. márc. 12. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
De ha nem nyílt a csüdje ha nincs bakpatája, szerintem akkor sem ér ennyit, amennyit ez a ló tud annyi egy átlagos hobbilótól is elvárt.:)
2012. márc. 12. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Na most akkor a lóról vitatkozunk, vagy rólam??? :-)))

Ha valaki tudja, milyen a szarvasnyak, akkor ránéz erre a lóra és különösebb probléma nélkül megállapítja, hogy az van neki. A nyitott csánkokat nem hátulról, hanem oldalról lehet meglátni - feltéve, ha tudod, mi a nyitott csánk. A hátsó patákról azt írtam, hogy nekem az egyik kép alapján akár lehet is az, de mivel nem látszik tökéletesen, ebben nem vagyok biztos. De ha azon múlna, hogy rajta áll-e rendesen a lábán vagy sem, nos szerintem egy ló gyakorlatilag soha nem áll tökéletesen négy lábon, még akkor sem, ha úgy látszik, viszont fogalmam sincs, hogy állna csupán az első kettőn.... :-))) Vagyis van, de azt bakolásnak hívják. :-)))

Egyébként nálunk is akad hasonló adottságokkal rendelkező ló, szintén 4 éves múlt, belovaglás alatt, a nyakán tudok valamit igazítani, a patáját patkolással lehet kissé korrigálni, a csánkjai olyanok maradnak, ha fene fenét eszik is... de ha akarod, kedves akadékoskodó válaszoló, holnap jöhetsz érte, máris odaadom egymillióért. :-))) Picit magasabb, mint a képen szereplő lovacska és kanca, sötétpej, orrcsíkkal, még csak nem is csúnya, ha nem tudod, mit kell nézni rajta. :-))

Volt egy nagyon kedves régi díjlovas edzőm, ő is egyébként a legeslegrondább lováért kapta a legjobb pénzt egyszer... Lovastúra-vezetéssel is foglalkozott, ebből élt, egyszer jött hozzá valami német nőci, egy hétig lovagolt a hipercsúnya (vércsederes, fordított nyakú, rettenetes lábállású) de amúgy totál megbízható és kedves lovacskán, a hét végén közölte, hogy indul a lószállító Németországból ezért a lóért, szóval nevezzen meg egy árat és máris fizet... Ekkora mázlit!!! Mindössze annyi kellett hozzá, hogy azon a lovon érezte a hölgy életében először full biztonságban magát. Azóta is vígan él a lovacska, ő is megfogta az Isten lábát a gazdájával egyébként, aranyban van tartva. :-)) Ugyanezen edző a ránézni is jóleső, annyira szép aranysárga, nyereghelyen bélyegzett, de kissé nehezebb lovaglású és ijedős (ennek ellenére középosztályú díjlovas feladatokat lehetett kérni tőle, csak tényleg lovas kellett rá, olyan ijedős volt) tökéletes felépítésű kisbéri kancájáért a töredékét tudta csak kapni.... Fura a világ. :-))

2012. márc. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!