Ezt a ló is játéknak veszi? (lent)
A lovammal játszani szeretnék a karámban, és az az ötletem támadt, hogy csak simán kicsapom, és futkározok vele, kergetem, rohangálok, ha Ő elkezd futni én is, ha esetleg utánam jön, akkor "menekülök", ilyenek. Ezt Ő is játéknak fogja venni, veszi majd az adást, hogy játszani akarok vele? :)
Ha érti, hogy mi van, annak mik lesznek a jelei? Feltartott farok, néha futás közben egy-egy földre leszagolás, fej lehajtás, esetleg bakolás, ugra-bugra? (Legalábbis a fajtársaival való játék közben ezeket szokták)
Viszont mennyi az esélye annak, hogy félreérti a dolgot, és azt hiszi, hogy ijesztgetni akarom? Hogyan csináljam úgy, hogy egyértelmű legyen a játékra hívás?
Én szimplán neki állok futni úgy hogy ő jön utánam.. az enyém ugrál, bakkol, rúg.
De SOHA nem felém ha felém rúg akkor azonnal vége!
Már bocs, de a zászlós farok lehet jó kedvből is!
"vegyél kutyát"...-.-
Szerintem megoldható hogy játsz vele, csak ha látod hogy nem úgy veszi a lapot akkor ne erőltesd. Inkább te fuss előtte mint te próbáld kergetni, mert megijedhet és könnyen kirúghat közben rád akarata ellenére is! És ha kergeted akkor a háta mögött kell lenned szóval el is találhat.
Nyomom is, mert egy se.gg vagy :D
Köszönöm az értelmes válaszokat, a kergetést kicsit rosszul fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy tapsikálok meg futkározok a faránál, hanem inkább így "hajtom", ami történhet oldalról is, aztán én is elkezdek futni, hirtelen megállok, elindulok a másik irányba, aztán ha jön Ő is, megint, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!