A kiskutyám játék közben nagyon harapdál, és hiába csinálok bármit, csak játéknak veszi, mit tegyek?
Vagy még egy ötlet...ezen meglepődik, és nem harapdál.
Kezd el nyafogni, mint egy kölyök kutya, amelyiknek fáj, ha pl. a tesója erősebben megharapja. Számára még ez a játék, és nem tudja hol a határ.
A határozott nem ill. elfordulok és nem foglalkozok vele, felállok is jó. De nekem a nyafogás volt a leghatásosabb, még ha hülyén is hangzik. Aztán ha arra már szépen reagált, csatoltam hozzá, hogy pl: gyengébben, fáj (ami tetszik, csak rövid legyen). Késöbb már elég volt, csak azt a szót mondani és vagy lazított, vagy eleresztett.
20:02-es vagyok.
A ma 19:57-es válaszában azzal nem értek egyett, hogy 1 óra, elég oda kevesebb is. Pl: annyi még lenyugszik, megdicséred, jutalmazod.
Én azt ajánlom h legyen nálad egy éleshangú hangszer vagy valamii ha nincsen akkor sikít élesen és ezen meglepődik bár ezt hamar megfogja szokni de a változatosság kedvéért csinálj vmi idegesítő hangot és leszokik róla az én kutyámat is így szoktatnám le de nem akar(a másikat már sikerült ezzel a sikításos izével)
egy 13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!