Igaz lehet, hogy a díjlovasok és díjugratók bukóbbak beképzeltebbek mint mondjuk egy western vagy egy militari lovas? Mert furcsa, de nekem ezek a tapasztalataim.
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 00:32
11/19 anonim válasza:
Én csak hobbizok, de mind a 4 fajtából van 1-2 ismerősöm.
A Díjugrató és a dijlovas iszonyatosan el van szállva magától, és csak és kizárólag ők tudnak lovagolni az egész földkerekségen (pedig kezdő kategóriákban versenyeznek)
Militaris és westernes több is van, ők normásiabbak, tudják hogy van egy csomó dolog amit nem tudnak, és a lóhoz is sokkal értelmesebben állnak hozzá.
Szóval nagyrészt valószínűleg igaz, de biztos van kivétel is!
12/19 anonim válasza:
Lovardája válogatja! És nem kéne általánosítani!!
13/19 anonim válasza:
Nem kell általánosítani, de általánosságban teljesen igaz:)
14/19 anonim válasza:
ezt úgy általánosságban SOHA NE vond le!!!
én is díjlovas vagyok, és nem önteltségből mondom, de én nem vagyok bunkó. egy westernes barátnőm viszont kicsit el van szállva magától. csak óvatosan a megjegyzéssel
15/19 anonim válasza:
díjugrató vagyok és nem vagyok bunkó, sem beképzelt. viszont van egy ismerősöm, 12 éve lovagol de nem versenyzik szinte azt se tudja mi az a díjugratás és teljesen el van szállva magától, hogy ő a legjobb lovas a világon stb. undorító..
16/19 anonim válasza:
“Mas neveltetetesben reszesultek” mig a westernes az osszhangra lora kapcsolatra ilyesmikre figyel a dijlovas inkabb a showra nem fogalmaztam olyan jol de talan ertheto 😂 de ez nem igaz mindenkire, bar nem mondom hogy en nem vagyok kicsit bekepzelt 😂 (KEZDO dijlovas)
17/19 anonim válasza:
Utolsi: szoval en ugy ertem hogy en nem az a fajta vagyok hogy mindig azt mondom ha megdicsenek hogy ahh meg fejlodnom kell de koszi, en igenis qrva buszke vagyok az ereenyemre, hogy idaig eljutottam meg akkor is ha kizarnak egy versenybol, bar ez talan inkabb ontududat :DD nyilvan en is szoktam azert magamban izelni valakire hogy fuu de bena talan Ram is mondhatjak, de ez normalis, az mar nem ha ezt hangosan teszed es szidod a masik lovast, de az mar NAGYON zavar ha valaki (akar oktato) minden leoesedbe belekot mintha o ugy tudna amikor rohadtul nem.. ez gaz (angol style)
18/19 anonim válasza:
Szia! 5 éve boldogítom a lovas világot és nem vagyok túl vékony...5 évből 3 évet Angol ágban töltöttem, de ahol lovagoltam sem a gyerekek sem az edzők nem voltak kedvesek. Folyton azt mondogatták nekem hogy fogyj le és tanácsokkal járultak a fogyásomhoz ami sajnos mai napig nem sikerült betegség miatt. 2 éve átváltottam Western stílusra és mindenki nagyon kedves és megértő! Ahol lovagolok senkit nem érdekel hogy hány kiló vagyok és hogy miként fogyok le. Az edző kedves a lovasok kedvesek. Még valami az angol ághoz hogy 3 év alatt nehézen eljutottam az ügetés szintig, westernbe pedig már a versenyeknél tartok sétában ügetésben és vágtában. Remélem valamennyire jól fogalmaztam de röviden szerintem az angolos edzők és lovasok gonoszak/sznobok. (Tisztelet a kivételnek)
19/19 anonim válasza:
Szóval, aki a ló érdekében azt javasolja, hogy veszítsél súlyt, az gonosz. Hát, ez is egy álláspont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!