Hol lehet kapni (western) kalap alá való kobakot?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam hogy létezik olyan kobak amit fel lehet venni kalap alá. De sehol sem találtam. Aki tud segítsen légyszii :D2012. febr. 25. 10:17
1/5 anonim válasza:
Háát, nem tudom. Az igazi kobak tudod mekkora? Nem véletlen találták ki így, hogy rendesen védje a fejet. Nem tudom hogy létezik, e kalap alá való ami nem látszik ki, de valahogy a védelem nálam fontosabb lenne.
3/5 anonim válasza:
És ez védi a fejet? Én gyapjú sapkának néztem. :P
4/5 anonim válasza:
szerintem ha ebben esel ez beleáll a fejedbe :D a western kalap amúgy is formaság,divat.akkor most vagy divatolsz vagy véded a fejed.az igazi "cowboyok" amúgy sem hordanak kobakot :D
5/5 anonim válasza:
Egyébként vannak kalapnak álcázott kobakok, vagy hogy mondjam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!