Erről vélemények? Tényleg ilyen szürnyűek vagyunk amiért lovagulunk? Ebből vajon mennyi igaz? :")
Utolsó előtti, nem tudom miért kell ennyire felháborodni, ha nem te vagy benne, vagy te nem csinálnál ilyet. Nem neked, kell védeni magad! XXDD De úgy látszik te gyanúsan magadra értetted és tiltakoztál. Már nem azért de itt senki nem kezdte el védeni magát ilyen hevesen mint te! Gratulálok!!
Egy korábbi válaszoló!
Nem tudom. Szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy aki sportol, az már alapból állatkínzó is. Nézzük azokat a hobbistákat, akik javában a lovakhoz sem értenek, csak cibálják és rugdalják és ők tényleg kínozzák őket a tudatlanságukkal.
Azért a versenyzők nem ennyire durvák. Egy-egy versenyen szerintem max a lovasok 10%-a cibálja és üti ennyire a lovát, különben is, manapság, ha agresszív vagy akár a pályán, akár a melegítőben, 2 figyelmeztetés után kizárnak a versenyből.
Igen, vannak szörnyű lovasok, és lássuk be, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, el tudjuk vetni a sulykot, de szerintem, ha annyira gyűlölnének minket emiatt a lovaink, akkor nem segítenének ki necces helyzetekből, és nem köszöntenének minket nyihogva, vagy nem csipkednék meg a pulcsinkat, csak mert örülnek nekünk. Én hiszem, hogy ha könnyű kézzel lovagolunk, akkor nem okozunk nekik fájdalmat, és ha inkább idomítunk, mint kombinált hackamoreral, meg feszítővel próbáljuk kijavítani a hibáikat, akkor nem fordulhat elő, hogy ilyen károkat okozzunk nekik/bennük.
Basszus előbb tiltassák be a bikaviadalokat, meg a bikarodeót, mint ezt a szép sportot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!