Mit csináljak, ah a nyereg állandóan feltöri "ott lent"? (Remélem értitek, mire gondolok. )
Kb egy éve kezdtem el a lovaglást, és emlékeim szerint mindig feltörte, kihorzsolta a nyereg "ott lent". Lehorzsolódik a bőr (kis helyen, de őrjítő a fájdlom egy-két napig), kipirosodik, egy durva edzés után volt oylan is, hogy feldagadt.
Valamit rosszul csinálok? Mit kellene tennem?
a futó kisfiúk a kicsi heréjüket bekenik vazelinnal :)
jó jó tudom kicsit szánalmas :) de állítólag segít :) 24F
A nyereg biztos hogy jó, ismerősöm azzal versenyzik, meg egyébként kényelmes is, úgyhogy azzal tényleg nem lehet gond.
Akinek volt még hasonló tapasztalata, vagy van valami jó tanácsa, én szívesen várom. :)
Francia bugyi vagy tanga, de semmiképp nem jó a sima bugyi a lovagláshoz, mert annak pont besodrórik a széle oda, ahová nem kéne. Kényelmes pamut tanga sokkal jobb, vagy ha nem szereted, akkor francia bugyi, mert annak máshol megy a széle.
Amúgy pedig meg kéne tanulni ülni - ha az ülőcsontodat használod e célból, akkor nem fog semmi sem fájni "ott lenn". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!