Ment már tönkre kapcsolatotok a lovak miatt?
Még soha nem történt velem ilyen, de szerintem a volt barátod azért volt veled ilyen, mert féltékenykedett. Nekem az a véleményem, hogy úgy gondolta, túl sok időt töltesz a lovaddal, vele pedig keveset (még ha ez nem is volt így...).
Lovas vagyok, tudom milyen szeretni egy lovat, és szerintem egyáltalan ne légy mérges rá. Mit tett ő? Van egy tanácsom: Fújd ki a levegőt, és menj ki a lovadhoz! Az biztos segíteni fog! Sok szerencsét!!!
Talán alapból nem is illettetek össze. Végül is, ahogy elnézem, neked nem jelent annyit a pénz,mint a párodnak. Más az értékrendetek. Láthatóan ő nem szereti úgy az állatokat, mint te. Nem akarlak elszomorítani de jobb,hogy ez most derült ki,mint kb 10 év múlva. Ne törj össze emiatt, csak rázd meg magad, és keress valakit,aki ugyanúgy szereti az állatokat,mint te.
A másik tippem: Nem volt a barátodnak,valami nagy pénzügyi gondja, ami miatt ideges volt, és téged meg a lovadat talált meg miatta? - ez persze ugyanúgy nem helyes,mert nem kéne ártatlanokra vetítenie a saját problémáit...
Nekem még nem volt ilyen, de egy ismerősömnek igen... Mondjuk mi még ugyan fiatalok vagyunk, de a barátja mármár utálja, hogy lovazik, mindig a lovakkal van, és nem vele, és hogy keveset tudnak találkozni... Szerintem kevesen fogják ezt megérteni, főleg azok nem tudnak ezzel azonosulni, akik nem szeretnének alkalmazkodni.
Aki nem lovazik, nem érti, hogy ez mivel jár, és hogy mit jelent az embernek. Csak van néhány személy, aki normálisan fel tudja fogni, hogy neked ez fontos...
Mi mindketten lovasok vagyunk a volt párommal, és mégis szétmentünk. Itt a ló szerintem is csak kifogás.
Egyébként pasi volnék, egyedülálló, szívesen ismerkednék lovas lányokkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!