Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment tönkre a kapcsolatotok?
2 komoly kapcsolatom volt.
1: Amikor megismerkedtünk nős volt, rossz házassággal.Szét is mentek, nem miattam. De engem frusztrált hogy bár már nem élnek együtt, hivatalosan még együtt vannak. 1,5 évet vártam rá, hogy rendezze a sorait, nem tette meg. Elegem lett, pedig nagyon szerettem, de úgy éreztem nem vállal fel normálisan.
Vége lett.
2: Majdnem 3 évig voltam vele.Bizonytalan pasi volt, sose állt ki mellettem, bár mi volt. Sosem voltam elég jó neki, mindig volt valami gondja velem,(akár a döntéseim, de a ruhám, hajam, hogy vágom a kajába a hagymát stb)szex sem volt az igazi. Leléptem...
24/L
Az első szerelmemmel azért, mert nagyon gyakran járt bulizni nélkülem, táncolgatott lányokkal, egyszer megcsalt csókkal én megbocsátottam, nem kellett volna lehet...:S meg hát mindig mindenből úgy akart ki jönni, hogy én legyek a hibás és esedezzek előtte...
17/L
egy egesz sorozatnyi bakloves miatt: hutlenseg, veszekedes, hanyagsag, hazugsagok.
1. a dolgok mar nem voltak az igaziak,, folyton a gep elott logott, hanyagolt engem
2. egy elhanyagolt hangulatba el kellett utazzak, 1 helyen votlam a gyerekkori naaagy platoi szerelmemmel, elcsattant eletem legforrobb csokja
3. hazajottem, bevallottam.
4. o engem folyton megkovezett ezert mikozben azt hangoztatta h megbocsajtott esaz orrom ala dorgolte h o soha nem tenne ilyet velem
5. mindekozben (az en felrelepesem utan 1 honappal) megcsalt de nem 1szeri alkalom volt, hanem mar joforman 2 parhuzamos kapcsolata volt
5. azt mondta vege, 1 honap szunet utan kibekultunk
6. tovabbra is veszekedtunk, egyre durvabbakat vagtunk egymas fejehez mig vegul belattuk h nem mukodik es mar inkabb gyuloljuk mint szeretjuk egymast. szerencsere pont abban az evben koltoztem mas varosba, maskepp nem tudom hogy lett volna erom szakitani
Mert a barátnőm 3x is megcsalt - egyet megbocsájtottam, visszakönyörögte magát, többiről nem tudtam.
Indok az volt, hogy nem akartam vele lefeküdni, mert még csak 13,5 éves volt - ő már nem volt szűz. Akkor én 15. éves voltam.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!