Melyik ló lenne jobb, milyen szempontból?
Fiatal ló mindkettő,idomítás céljából venném,legyen alapmozgása ami jó.
Az egyik:
Másik:
Mi a vélemény ?
Illetve szerintetek így kép alapján,valami hibák?
Köszönöm.
köszi!
én úgy tudom h amelyiknek nyitott a hátsólába jobban maga alá lép vagyis aktívabb a hátsó lábak tevékenysége.
utolsó 200 ezerért B/2-es ugrólovat az már selejt én nem szar lovat szeretnék minőségit annál jobb hogyha csikó legalább nincs elrontva,és nincs gond ha lovas tudás van a tulaj mögött.Köszönöm a válaszokat.
Én csak annyit fűznék hozzá hogy ugy hallotam hogy a Justboy apaságú lovak eléggé hajlamosak a patahengerességre szóval én biztosan megröntgeneztetném.
Egyébként én is az elsőt választanám.
Nem tudom....de lényeg hogy ma voltam megnézni mind kettő lovat!Diamond nagyon korrekt jó lábakon álló ló.Meg is vesszük ha nem szól közbe valaki.
A második ló szép szép de minden volt csak nem "ló"...nagy far alacsonyan tüzőtt farok,nagy fej,aránytalan...mindennek tetejében be volt sütve a ló 2003-as születésűre.Úgy gondolom hogy ott nagy kamu volt.De Diamond csodás :)
Köszi a válaszokat :PP
hát...
a 2ért fölösleges volt időt pazarolni is
az első pedig drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!