Melyik ló lenne jobb, milyen szempontból?
Fiatal ló mindkettő,idomítás céljából venném,legyen alapmozgása ami jó.
Az egyik:
Másik:
Mi a vélemény ?
Illetve szerintetek így kép alapján,valami hibák?
Köszönöm.
Igaz hogy lovagolok de nem vagyok profi!
Szerintem viszon az első kicsit jobb.A második egy kicsit hárta tartja a lábát. Nem tudom, lehet hogy csak a képen, de ha ez mindig így van, lehet hogy ez egy idő mulva hátrányt jelent. De ramszi mindenképp szebb.
Diamond meg kicsit egésségesebbnek látszik, a német sportlovaknak amúgyis jó hírük van!!
(bocs a helyesírási hibákért, nehéz ipodról írni)
Diamond mellett a másik ló labdába se rúghat és ezt az ára is mutatja. Papírjai megvannak ellentétben Rmaszival. Úgy látom Ramszinak nincs sütése.
Diamond: Háta rövid, nyaka hosszú, de ez fajta ellem. Tökéletes.
Ramszi: neki sincsen különösebb hibája, csak a színe. :)
Én ha már Diamond is választás alá került, egyértelműen őt választanám. Megbízható a hely, ez egészen biztos. Drágán hirdetik, ami jó vérvonalnak köszönhető.
Köszi az eddigi válaszokat,a napokban nézzük meg őket.Igen mindenképp!Miért nem lehet nagy mozgása Ramszinak? Amugy kértem hogy küldjön róla képet ahogy mozog de nem küldött.Ez mellékes.
Ezt a kettőt nézzük meg de majd elválik mi lesz.
A 2. nekem jobban bejön.. erősebb bár elég drága ahhoz képest, hogy nincs papírja..
De én akkor is őt választanám.
A Justboy csikónak (az elsőnek) is van gond a lábaival, hátsó csüdjei nagyon nem tetszenek, igazából a csánkja se, de jó lenne hátulról látni, négy lábra rendesen felállítva.
A lipp jellegűvel egyáltalán nem foglalkoznék.
Egyébként egyik sem éri meg az árát, közel sem.
Diamond: Igen a hátulja elég nyitott és a csüdje nekem is szemet szúrt(valaki már írta) ,nekem nem tetszik a nyaka sem de lehet ,hogy azért mert még gyenge
Lipicai: Fajtájához mérten előnytelen kosfeje van. Használgatják ugyan néha díjlovaglásra de igazából a fogatban a helye. Idomítani nem ajánlom, kár bele a sok energia.
Az első lónál inkább a származás dobja meg az árát, a lipicai is túl drága.Én egyiket sem venném meg, kevesebbért is láttam már ezektől szebb lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!