Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek, szerintetek...

Mi a véleményetek, szerintetek mik a hibáim?

Figyelt kérdés

Építő kritikát szeretnék kapni, hogy milyen hibákat véltek felfedezni. A videó nem mostanában készült, szóval remélem azóta ügyesedtem is :)

A videón 0:38-tól 2:05-ig lovagolok. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dPR1x..

2012. febr. 16. 14:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
szerencsés ember lesz az, aki a magáénak tudhatja <3 :)remélem jó helyre kerül
2012. febr. 16. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát igen, nagyon szép mozgású:D bár a személyiségét nemismerem, de szép:)
2012. febr. 16. 17:12
 13/27 anonim ***** válasza:

2:28-nál az éllovas, (nem tudom, hogy te vagy-e) nem "szimmetrikusan" támogatja csizmával a lovat, hanem, egyszer egyik, egyszer másik lábbal. És igen, eléggé erőteljes a csizmasegítséged, többet kén csípővel (mondjuk ez még bőven nem a rugdosás kategória.) Szerintem valahol itt mondhatta az utolsó válaszoló a rugdosást. :)

4:20 körül látszik, hogy a második lovas nem terheli a kengyelt, így mozog az alsó lábszára.

Összegezve jó, szép a tartásod :)

2012. febr. 16. 17:15
 14/27 anonim ***** válasza:
Utolsó. Énis azt láttam, hogy nagyon rugdos, de már 2:05 után, szal az nem ő volt:)) De az már tényleg rugdosás amit az a lány csinált :SS
2012. febr. 16. 17:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Én csak 0:38-tól 2:05-ig lovagolok.
2012. febr. 16. 17:24
 16/27 A kérdező kommentje:
és amúgy az egy fiú xD
2012. febr. 16. 17:25
 17/27 anonim ***** válasza:
85%

A kezed lehetne sokkal teleszkóposabb - leszorítod a ló marjára, pedig picit mozdulnia kellene, csak épp annyit, amennyit a ló megkíván.

Az ülésed olykor jobban, olykor kevésbé eltolódik a székülés felé, nem durva, de érdemes rá figyelni.

2012. febr. 16. 17:48
 18/27 anonim ***** válasza:
A megállításnál kimaradtak a csizmák és nem állt meg 4 lábon a ló,Húzd ki magad és jobban készítsd elő a vágtabeugratást , hogy ne guruljon bele,picit foghatsz rövidebb szármértéket és tedd oda a belső csizmád+ vezesd a külső szárral az íven , mert levágja a sarkokat, tedd össze egymás mellett a kezed felállított öklökkel.Lovagold ki a sarkokat és nyugodtan állítsd befele a sarkokban,használd többet a derekadat,ne kalimpálj a lábaddal, 3:16- nál ütem alatt megy, többet mennyen előre, több legyen a lendületesség,legyen erősebb a térdtámaszod.
2012. febr. 16. 18:27
 19/27 anonim ***** válasza:
30 mp körül olyan jót röhögtem azon a mozgáson
2012. febr. 18. 09:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Minn röhögtél előző?
2012. febr. 18. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!