Mi a véleményetek, szerintetek mik a hibáim?
Építő kritikát szeretnék kapni, hogy milyen hibákat véltek felfedezni. A videó nem mostanában készült, szóval remélem azóta ügyesedtem is :)
A videón 0:38-tól 2:05-ig lovagolok. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dPR1x..
A beugratásaidba, nagyon belerobog a lovad, vagy csak csúnyán ugrik be. Nagyon!:S lefeszíted és betöröd vágtában a kezedet (ügetésben nem látszik annyira)
Úgy tűnik innen, hogy nagyon beletolod a kengyelbe a lába, nincs talpközépen. Ilyenkor nagyon veszélyes is, na meg nem tudod leengedni a sarkadat, márpedig nem sarokkal kell hajtani a lovaat.
És igen amikor felveszed lépésbe naagyon-nagyon hamar ülsz le, és még tanügetsz. Versenyeken ez nagy hiba.
És nemértem, lépésben is, meg mikor elindítod ügetésben RUGDOSOD a lovat?!?!?! Meg csak úgy ügetésben is...Ez mire jó?!?! nagyon rúgdosod, ezt nem szabad. De persze valahol már így, russzul tanitják... (am nem mindig, de néha nagyon rugod szegényt)
Na csak sorjában, a lovat tényleg Kentaurnak hívják és kinn van lovasok.hu-n.
A kezemről sajnos tudok, hogy nagyon leszorítom :S ez már nagyon beidegződött és nehéz rá figyelnem :/
Utolsó, igen a vágta beugratásom elég rondára sikeredett, de akkor ültem kb másodszor a lovon, és nem volt olyan, mint amihez szoktam. Azt a nagyon rugdosást, hol láttad(perceknél)?
Sajnos nekem is nagyon kell figyelnem a kezemre.:S
(utolsó vok) Bocsi, a NAGYON rugdosást már nem nálad láttam rájöttem:) bocsi:) De nálad is észre lehet venni egy kicsit a rugdosást, de ez még nem szóraméltó, szal ne durva:)
Hogyha meg nem ismerted nagyon a lovat, akkor érthető!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!