"Takarmányhasznosításra is kiváló"? Ez mit jelent?
Először is: "Takarmányhasznosítása kiváló". Nem ugyanaz. Ez úgy tudom, azt jelenti, hogy nagyon jól hasznosítja az energiát. Tehát nem kell neki olyan sok takarmányt adni,(szerintem) és mégis energikus marad.
De mondom, ez nem 100%, én így tudom :)
Magyarul nem kell neki különböző vitaminokat adni meg minden egyebet hogy megőrizze a súlyát és a jó kondícióját. Nem kényes, nem hajlamos kólikára, egyszóval egy terminátor :D
Azt is le merném fogadni, hogy nem igényli olyan sűrűn a körmölést sem...mint egy "átlagos ló" elég csak évente 3x-4x körmölni.
Vannak olyan lovak amelyek mindent megkapnak és mégis olyan satnyák hogy az nem igaz, ellenben ezzel, ami megkapja a napi 1,5 kg zabját meg 5-6 kg szénáját, nem igényel vitamint meg semmi mű adalékanyagot és mégis tökéletes formában van, kicsattan az egészségtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!