Sorolnátok nekem olyan kutyafajtákat ami kiváló személyőrzésre és lakásban velem élhet?
Staffordshire terrier.
Közepes termetű, kiváló örző-védő.
De gyenge kezű gazdinak nem ajánlott, nem tudom, te milyennek tartod magad!
Ha ez lesz az első kutyád akkor fel kell kötni a nadrágot mert egy örző-védő kutya elég hamar a gazdája fejére nőhet
ha nem figyelnek oda rá.Javaslom a közép-schnauzert az nem is zsebkutya de nem is nagy,könnyű gondozni és elég karakán egyéniség.Elijesztésre kíváló csak vidd el suliba
mert átveszi az uralmat viszont nagyon okos fajta ha jó kezekbe kerül semmi gondod nem lesz vele.Dobermann és társait hagyd ki megyesznek reggelire.Ha csak nem vagy gyakorlott kutyás.
lakásba őrző-védőt??? Hááát... nekem a védelemről mindig a Rottweiler jut az eszembe, az biztos hogy Ő megfelel a célnak. Csak jól kell nevelni, nekem is volt egy, szuka, 9évig élt, igaz kint... de okos és hűséges volt:)
Azt nemtudom, hogy a lakást hogy bírják
fhu a staffi elég zúzós tényleg kemény kezek kellenek hozzá harci kutya és egy létrafok választja el a pitbulltól./Természetesen a normálisan nevelt pitbulltól/
A közép schnaci ugyanakkora egy kicsit nyugisabb stabilabb könnyebben kezelhető és az is egy jó őrző-védő fajta.
Lakásba mindig rövidszőrű kutyát szoktak javasolni
pl.: dobbermann,Staffordshire bullterrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!