Sorolnátok nekem olyan kutyafajtákat ami kiváló személyőrzésre és lakásban velem élhet?
19:39-es vagyok: még egy kis segítség a neveléshez.
Caesar Milan - Emberképzés
http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY&videos=7SlT-jmeie..
Jan Fennel - Kutyapszihológia
Táplálás
Sok-sok hasznos tanács
Jó kutyázást :D:D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A németjuhász is pöpec csak az a baj hogy a magyar tenyésztésűeket teljesen elkorcsosították a java rásze csípődiszpláziás kevés olyan tenyésztő van aki még szaktudással tenyészti ezt a a nagyszerű fajtát.Viszont meg lehet nézni a németjuhász mentők lapját ott rengeteg
van és ott ellátják őket meg tudják mondani hogy van e valami baja.Vannak egész fiatal kutyusok akik nevelhetőek
alakíthatóak.A malinoist is jó ötletnek tartom de a sarplaninac is nagyon kemény de a gazdiját imádja csak a szőre nagy.Egy lakásba szerintem is a rövidszőrű közepes méretűek közül válassz persze te tudod mennyi időd lesz rá gondozni megmozgatni takarítani utána.
A menhelyeken kevés az agresszív kutya, ahogy az idős is. Tele vannak a menhelyek fiatal, kedves, barátságos, szeretni akaró, feladatra éhes kutyákkal, arról nem is beszélve, hogy egy 1-2 éves, de még idősebb kutyát is simán meg lehet nevelni, magadhoz lehet szoktatni. A kor egyáltalán nem számít.
Én egy 6 éves kaukázusit fogadtam örökbe, akit egész életében vertek és éheztettek (nem a menhelyen! :D), és nagyon szuper, hűséges, jó kutya lett belőle, 1-2 gödrön és egy ellopott bögrén kívül semmi probléma nem volt vele!
A menhelyen a gondozók ismerik a kutyákat, nem fognak agresszív kutyát a kezedbe adni, mert a felelősség őket terheli.
A németjuhászoknak, kaukázusiknak, rottweilereknek, stb, mind van fajtamentésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!