Lovat hogyan tartsak panelban?
Erre a kérdésre egyféle válaszoknak kellett volna érkeznie: "ha-ha-ha, jó vicc"
De meglepetésemre többen beszopták, úgyhogy arra meg csak annyit, hogy "hi-hi-hi-hi"
Nyilvánvaló, hogy ez a kérdés csak egy vicc. de ha mégis van egy szemernyi esély rá, hogy a kérdező esetleg komolyan gondolta, akkor legalább próbáljuk meg kigyógyítani a "betegségéből", és meggyőzni, hogy ló semmilyen körülmények között nem való a házba.
Különben is, jó móka volt válaszolni rá. :)
Örülök, ha megértő szívekre talált a történetem, már attól féltem, hogy valaki hülyének néz, hogy mégis MILYEN DOLOG PANELBAN TARTANI L O V A T, ÉS KI AZ A BAROM AKINEK EZ EGYÁLTALÁN ESZÉBE JUT ???????!!!!! :× O_o " T_T
De örülök, hogy nem ez történt... :) [;)]
Őszintén megmondom én nem sok mindent rendeztem át, a ló alkalmazkodó állat, hamar megtanulta, hogy ne a szélére üljön a kanapénak mert akkor felfordul vele az egész, egészen rövid idő alatt rájött, hogyan kell úgy bekapcsolni a tévét hogy ne törje be a képernyőt, sőt, végül itthon állított akadályokból (porszívó, nagy dunyhapárna felállítva, kisasztal) díjugrató versenyt is rendeztünk :)
Persze a tanulási folyamat alatt számítani kell néhány csőtörésre, ablakcserére, volt, hogy naponta jártam az IKEÁBA, hogy újból berendezzem a nappalit. :D De hát fel kell rá készülni, mindig is azt mondták, hogy a lótartás nem olcsó mulatság :) Igazuk volt, napi 500.000 ft-ot biztosan költöttem a kezdeti stádiumban, most már annyira nem vészes, csak a gyémántcsillárt kell hetente kicserélni, azzal még mindig nem barátkozott meg. :D
:D Milyen okos kis lovacska! Szerencséd van, hogy van megfelelő anyagi háttered hogy belevágj egy ilyen akcióba. xD Napi ötszázezret lenne mire költenem.
És milyen fajtát tartottál? Mivel etetted? Müzliszelettel? *.* Olyan édes lehet! Gondolom azt is hamar megtanulta, hogyan igyon a kádból, így ezzel nem lehetett probléma.
Most komolyan, írhatnál egy könyvet, olyan címmel, hogy Hogyan tartsunk lovat a lakásban? Persze eleinte biztosan sokan felháborodnának, de aztán hidd el, rákapnának az emberek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!