Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovat hogyan tartsak panelban?

Lovat hogyan tartsak panelban?

Figyelt kérdés
Egész életemben minden vágyam egy ló volt, nagyon szeretem őket, de sajnos panelban élek. Eldöntöttem, hogy valóra váltom az álmomat, és szerzek egyet. Elférne a ló, de milyen vécét csináljak neki? A szomszédok fogják érezni az illatát?
2012. febr. 14. 19:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A lépcsőn biztos lehetsz benne, hogy nem megy le. Egy, hogy csúszik a kő, amiből a lépcső van, és ha nem akarod megölni, lehetőleg nem viszed ilyen "talajra". Másik, hogy a ló nem lát az orra elé/alá, úgyhogy nem látja, hová kell lépjen. Mellette nem férsz el, így előtte kell menj, de köztudott, hogy ló előtt nem megyünk, csak mellett, hacsak nem akarod, hogy rádessen, mikor megcsúszik. Felejtsd el, viccnek is rossz. Hogy ganézol alóla? És hogy tanítod meg, hogy ne dobogjon?oO Mamuszt húzol rá, vagy mi?
2012. febr. 17. 15:06
 32/37 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre egyféle válaszoknak kellett volna érkeznie: "ha-ha-ha, jó vicc"

De meglepetésemre többen beszopták, úgyhogy arra meg csak annyit, hogy "hi-hi-hi-hi"

2012. febr. 17. 15:21
 33/37 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, hogy ez a kérdés csak egy vicc. de ha mégis van egy szemernyi esély rá, hogy a kérdező esetleg komolyan gondolta, akkor legalább próbáljuk meg kigyógyítani a "betegségéből", és meggyőzni, hogy ló semmilyen körülmények között nem való a házba.

Különben is, jó móka volt válaszolni rá. :)

2012. febr. 17. 15:47
 34/37 anonim ***** válasza:
Én évekig tartottam panelban lovat, a trágyát mindig eladtuk az alattunk lakó néninek, szép nagyra nőttek tőle a szobanövényei. :) Aztán egy alkalommal itt aludtak a rokonok, és az egyikükre az ágyban alvás közben úgy rátehénkedett a lovam, hogy szegény bekakilt... :( Azt is eladtuk a néninek, de sajnos rájött, és feljelentett minket. Karanténba zárták az egész házat, miszerint a ló mutáns, mert emberi ürüléket kakil. Nyilván nem mondhattuk meg a néninek, hogy a rokonunk kakiját adtuk el neki. Úgyhogy most itt tart az ügy, remélem minden rendbe jön körülöttünk :)
2012. febr. 17. 17:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Ááá, utolsó! :D Így kell ezt csinálni! Adhatnál pár tanácsot, hogy hogyan is rendezzük be a paci szobáját. Kérdező biztosan nagyon fog örülni a hírnek. :)
2012. febr. 18. 10:06
 36/37 anonim ***** válasza:

Örülök, ha megértő szívekre talált a történetem, már attól féltem, hogy valaki hülyének néz, hogy mégis MILYEN DOLOG PANELBAN TARTANI L O V A T, ÉS KI AZ A BAROM AKINEK EZ EGYÁLTALÁN ESZÉBE JUT ???????!!!!! :× O_o " T_T

De örülök, hogy nem ez történt... :) [;)]

Őszintén megmondom én nem sok mindent rendeztem át, a ló alkalmazkodó állat, hamar megtanulta, hogy ne a szélére üljön a kanapénak mert akkor felfordul vele az egész, egészen rövid idő alatt rájött, hogyan kell úgy bekapcsolni a tévét hogy ne törje be a képernyőt, sőt, végül itthon állított akadályokból (porszívó, nagy dunyhapárna felállítva, kisasztal) díjugrató versenyt is rendeztünk :)

Persze a tanulási folyamat alatt számítani kell néhány csőtörésre, ablakcserére, volt, hogy naponta jártam az IKEÁBA, hogy újból berendezzem a nappalit. :D De hát fel kell rá készülni, mindig is azt mondták, hogy a lótartás nem olcsó mulatság :) Igazuk volt, napi 500.000 ft-ot biztosan költöttem a kezdeti stádiumban, most már annyira nem vészes, csak a gyémántcsillárt kell hetente kicserélni, azzal még mindig nem barátkozott meg. :D

2012. febr. 18. 10:55
 37/37 anonim ***** válasza:

:D Milyen okos kis lovacska! Szerencséd van, hogy van megfelelő anyagi háttered hogy belevágj egy ilyen akcióba. xD Napi ötszázezret lenne mire költenem.

És milyen fajtát tartottál? Mivel etetted? Müzliszelettel? *.* Olyan édes lehet! Gondolom azt is hamar megtanulta, hogyan igyon a kádból, így ezzel nem lehetett probléma.

Most komolyan, írhatnál egy könyvet, olyan címmel, hogy Hogyan tartsunk lovat a lakásban? Persze eleinte biztosan sokan felháborodnának, de aztán hidd el, rákapnának az emberek! :D

2012. febr. 18. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!