Lovat hogyan tartsak panelban?
Figyelt kérdés
Egész életemben minden vágyam egy ló volt, nagyon szeretem őket, de sajnos panelban élek. Eldöntöttem, hogy valóra váltom az álmomat, és szerzek egyet. Elférne a ló, de milyen vécét csináljak neki? A szomszédok fogják érezni az illatát?2012. febr. 14. 19:45
11/37 anonim válasza:
mi ez az újabb baromság? panelban lovat? megvesztél?
12/37 anonim válasza:
ekkora kamut panelba lovat?! :D hehe
13/37 anonim válasza:
Plüss lovat tarthatsz,többet is!:):)
14/37 anonim válasza:
Haszonállatot nem lehet tartani panelban, még tyúkot se!
15/37 anonim válasza:
Hehe! Ez elég gyenge vicc volt!
Legalábbis remélem viccnek szántad! Különben megkérdőjelezném láttál-e már lovat?
16/37 Mailerdeamon válasza:
A hintalónak nem kell wc. ;)
17/37 anonim válasza:
Menjetek már, hogyne lehetne panelban lovat tartani? Nekem egy egész ménesem van itt!!! (a polcon) ;)
18/37 A kérdező kommentje:
Bárcsak nekem is lehetne egy egész ménesem, de sajnos csak két szobás a lakás.
2012. febr. 14. 20:40
19/37 Rebce válasza:
Mond, pszichológus látott már? :D
20/37 anonim válasza:
Én is panelba tartom a lovam. A szomszédok frászt kapnak tőle. Egyszer meg is rúgta az egyiket, mert azt mondta, hogy büdös. Ne törődj az ilyenekkel, hisz nem értenek a lovakhoz. A trágyát szemetes zsákokban gyűjtöm és a konténerbe dobom vagy ha nem fér bele mellé rakom. Mindenképp vidd el naponta ügetni! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!