Lovat hogyan tartsak panelban?
szia!
Egy aprócska esély talán van...ugyanis a múltkor olvastam, hogy Miskolcon az Avas lakótelepen tartottak régebben a cigányok lovat a panelban...bár el sem tudom képzelni, hogy hogyan.
Aki panelban lakik az bértartásban tartja máshol a lovát egy istállóban/lovardában, persze havonta jó pénzért.
Vagy mire gondoltál ilyen mini shettyre, mint pl a vakvezető lovak? Ahhoz is minimum családi ház kell.
Csodálatos az a kép, ahol a fiatalember a kanapén nézi a tévét a lovával, ez az én álmom is, csak ennél nagyobb lovat akarok.
Szerintem a lépcsőn könnyedén le tud menni a ló, ha már egy rudat is át tud ugrani. Nem fog dobogni az alattam lakóknak, majd megtanítom rá.
Hát, ha ennyire szeretnéd, és van pénzed ,akkor tarthatnál falabellát. Az a világ legkisebb lófajtája, 78cm-es a marmagassággal még a kanapéra is felférne. :P
Itt megnézheted: [link]
Ezt írja róla:
"A falabella törékeny termete miatt főként hobbiállatként és remek társként terjedt el. Egyes egyedek akár szobatisztaságra is megtaníthatóak, így remek bentlakásos társ lehet. Gyakran hosszú életű, jó tartás mellett akár 40-45 évig is élhet."
Úgyhogy sok sikert, ha találsz egyet és van is pénzed rá, akkor megvalósulhat az álmod. De a szomszédokkal így is egyeztetni kell. Különben sem hiszem, hogy itthon lehetne kapni, inkább külföldön nézelődj.
Bárcsak nagyobb lenne ez a kis Falabella, de gyönyörű!
Egy Akhal Teke a legnagyobb álmom, csodás állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!