Ezt érdemes megkérdeznem? (istállómunka)
Miért ne lenne érdemes?
Nézd, mi a legrosszabb, ami történhet? Azt mondják, hogy nem, nem kell a segítséged, köszi, szia.
És a legjobb? Igent mondanak, lehet, hogy egy idő után lovagolhatsz is, meg ilyesmik. A lovarda része lehetsz, és akkor igazából "bármit" megtehetsz.
De ha mégsem tetszik, legfeljebb kiszállsz.
Mérlegelj, és rájössz: érdemes.
Azért számíts rá, hogy nem feltétlenül fognak ugrálni örömükben.... Egy 13 éves gyereket még nem lehet önállóan otthagyni a lovakkal, mert ha baleset van, akkor az a tulaj felelőssége.
Kicsit tudsz csutakolni, stb..., nos, ez édeskevés. Ezek szerint téged komolyan meg kéne még tanítani sok mindenre. Ennek a legtöbb tulaj nem örül, mert több időt elvesz, hogy valakinek magyarázok, mint hogy én megcsinálom. Nálunk sincs épp ezért ilyen soha. Egyszer kipróbáltuk, nekem lefoglalta minden időmet az illető (már nem is volt kiskorú), a munka meg lassabban lett kész, mintha én megcsináltam volna.
Klassz dolog, hogy segíteni akarsz meg lovak körül lenni és tudom, hogy tapasztalatot szerezni csak úgy lehet, ha lehetőséget is kapsz rá, ez egy ördögi kör, de ne haragudj meg a tulajokra akkor sem, ha nem kérnek belőled, mert tényleg rengeteg buktatója van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!