Melyikek a jó lovas filmek?
szeretnék lovas filmeket nézni(lehet akár animációs vagy rajzfilm is)
linkelnétek valamilyet
A Fekete Szépség tényleg jó.
Én még a Hidalgo- A tűz óceánját is szeretem és csak ajánlani tudom :)
jah meg van még egy ovas történet sajnos a cimét nem tudom, pedig nagyon szeretem. Afrikában játszodik a történet a ló meséli el, az anyja a vonaton ellett, bányához vitték őket, ő ott jóban akart lenni egy kanca csikóval de a csikó apja a vezér mén volt (meg a tulaj lova) közben össze barátkozott a lovász fiúval, később a csődör rátámadt de az anyja megvédte, sajnos elpusztult, ő pedig elmenekült a sivatagba, ott vándorolt, átélt kalandokat, talált egy kis tavat, majd kitört a háború az emberek elmenekültek, a lovakat hátra hagyták... ő visszatért immár felnőttként, és elakarta vezetni a lovakat a tóhoz de az öregcsődör nem engedte, de legyőzte így váltak vadlovakká... később a fiú felnőttként megtalálta őket, de nem ismertek egymása, ő megtámadta, és csak egy régi harmonika nótának köszönhetően ismerte fel a felnőtt lovász fiút...
ha ebből esetleg valaki tudja melyik filmről van szó az elmondhatná :D
megtaláltam saját magamnak :d
Harmadik válaszoló, az a szabad, mint a szél. Tényleg nem rossz film amúgy.
Van még: Az ezüst Brumby, Suttogó, A lány és a Grand, Flicka, Vágta (nem a Nagy Vágta, csak simán Vágta), A paripa, Vakvágta a jövőbe, Moondance, aminek a magyar címe azt hiszem Holdtánc és Pepita. Meg ugyan nem film, hanem sorozat, a futótűz.
Jah, és van egy, a Gyerek a nyeregben, de azt NE akard inkább megnézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!