Szerintetek most tényleg hazudik?
Figyelt kérdés
Elõre írom, hogy nem szeretnék olyan válaszokat, hogy: nem a mi dolgunk! , meg lecs+széseket! Na szóval az van, hogy az egyik osztálytársam ( amúgy azt kell róla tudni, hogy az osztályban mindenki csak az õ szavát lesi.. ) olyan másfél évvel ezelõtt azt mondta, hogy õ karácsonyra kapott egy lovat, mert 4 éve lovagolt, és addig könyörgött, amíg meg nem vették neki. De értitek, SOHA az életben nem beszélt arról, hogy lovagolna, pedig higgyétek el hogy egy eléggé beszédes lány! Szóval miután megkapta a lovat ( állítólag ) , nem beszélt semmit róla ugyanúgy mint azelõtt , és a mai napig nem beszél róla! Ja és a keresztapjáé Majson a lovasfarm de ez is tuti, hogy hazugság! Soha az életben nem beszélt róla, és ezt már ti sem fogjátok elhinni: képzeljétek, amikor már féléve megvolt a kamulova, amit a mamája vett meg 2.000.000-ért, akkor lecserélte a lovat egy feketére mert nem tetszik neki! Most azért ne nézzen már hülyének b*sszus! Amiért úgy gondolom, hogy hazudik: 1. a lócsere miatt; 2. amiatt, mert soha az életben nem beszélt róla; 3. Pécsre járt lovagolni hetente 3x; 4. azért mert ha nekem lenne egy lovam, akkor minden egyes percben róla áradoznék, de még így is a lovakról beszélek. Szóval.... Ja és soba az életbn nem hívott el majsra, pedig nagyon jó barátnõje vagyok. Nincs is képe a lováról! Csak egy kép de az se szerintem az övé.. Ja és akkor jön a kis kamubeszédével, hogy õneki fáj a térde és ezér nem tud lovagolni... amm én már gondoltam arra hogy elmegyek majsra és megnézem a lovat, megarra is hogy az anyától megkérdezem, hogy hogy van a lánya lova..2012. jan. 17. 15:30
21/27 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva szerintem hazudik, még ha valaki nem is beszédes, azért lehet tudni egy osztályon belül, hogy ki mit csinál, én is tudom az osztálytársaimról. Valószínűleg csak akar lovat, ezért talál ki ilyeneket. A végére odabiggyesztett választ meg nem tudom, hogy elhiggyem-e, akár igaz is lehet, és akár a leoltott 10 éves leányzó is kitalálhatta, hogy "kiássa" magát..
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már akinek lehet! Több választ nem kérek szépen!
2012. jan. 18. 19:59
23/27 anonim válasza:
Azért még írok egyet, mert megértem a "problémát, sajna valóban valamilyen irigységből fakad, de ki nem az egy kicsit? Én specc ismerem az érzést és nem, nem arra a lóra voltam irigy, hanem az érzésre, hogy neki lehet. Nah mindegy.
Szóval, mond neki, hogy olyan szép lehet és annyira de annyira szeretnél képet látni, nem lehetne, hogy egyet csináljon a hiperszuper és amúgy is tök menő telcsijével?
Van benne kis behízelgés, meg csapda is.
24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De nen én vagyok irigy rá, hanem más, de azért köszönöm, majd ha irigy leszek valakire akkor kipróbálom! Most személyt nem szeretnék mondani, hogy ki irigy rá mert lehet hogy éppen valamilyen évfolyam vagy oszt. társam is regisztrálva van itt.
2012. jan. 20. 13:01
25/27 anonim válasza:
Most akkor igaz vagy nem ez a kérdés??:oo xd
26/27 anonim válasza:
Igaz:D csak miután az első pát komment elmondta minden irigynek, inkább kitalálta ezt a mesét:D
27/27 anonim válasza:
Van egy kiváló ötletem.
Szerintem vágjátok partiba a lovat, és kövessétek Cicciolina példáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!