Szerintetek most tényleg hazudik?
Figyelt kérdés
Elõre írom, hogy nem szeretnék olyan válaszokat, hogy: nem a mi dolgunk! , meg lecs+széseket! Na szóval az van, hogy az egyik osztálytársam ( amúgy azt kell róla tudni, hogy az osztályban mindenki csak az õ szavát lesi.. ) olyan másfél évvel ezelõtt azt mondta, hogy õ karácsonyra kapott egy lovat, mert 4 éve lovagolt, és addig könyörgött, amíg meg nem vették neki. De értitek, SOHA az életben nem beszélt arról, hogy lovagolna, pedig higgyétek el hogy egy eléggé beszédes lány! Szóval miután megkapta a lovat ( állítólag ) , nem beszélt semmit róla ugyanúgy mint azelõtt , és a mai napig nem beszél róla! Ja és a keresztapjáé Majson a lovasfarm de ez is tuti, hogy hazugság! Soha az életben nem beszélt róla, és ezt már ti sem fogjátok elhinni: képzeljétek, amikor már féléve megvolt a kamulova, amit a mamája vett meg 2.000.000-ért, akkor lecserélte a lovat egy feketére mert nem tetszik neki! Most azért ne nézzen már hülyének b*sszus! Amiért úgy gondolom, hogy hazudik: 1. a lócsere miatt; 2. amiatt, mert soha az életben nem beszélt róla; 3. Pécsre járt lovagolni hetente 3x; 4. azért mert ha nekem lenne egy lovam, akkor minden egyes percben róla áradoznék, de még így is a lovakról beszélek. Szóval.... Ja és soba az életbn nem hívott el majsra, pedig nagyon jó barátnõje vagyok. Nincs is képe a lováról! Csak egy kép de az se szerintem az övé.. Ja és akkor jön a kis kamubeszédével, hogy õneki fáj a térde és ezér nem tud lovagolni... amm én már gondoltam arra hogy elmegyek majsra és megnézem a lovat, megarra is hogy az anyától megkérdezem, hogy hogy van a lánya lova..2012. jan. 17. 15:30
11/27 anonim válasza:
K.rva sok időd lehet ha ilyeneket találsz ki..'-.-
12/27 anonim válasza:
Ha ennyira unatkozol inkább menj tanulni!
Ne itt fáraszd az embereket a lényegtelen kamujaiddal.
13/27 A kérdező kommentje:
Maguk most õszintén, mirõl írogatnak? Még nem éltem meg 20 nyarat. (A gyengébbek kedvéért még nem vagyok 20 éves)És egyébként megkéne nézni, hogy ki van a vonal végén! AMÚGY CSAK "TESZTELNI AKARTAM" MAGUKAT, hogy egy kislánnyal, mondjuk egy 10évessel hogyan viselkednek! Ne zavarja magukat, hogy egy 10évesnek ez egy szívenütés, amiért senki nem hajlandó vele kedves lenni. Egy gyerek! Mit tehetne? És hogyha mondjuk irigy lenne? Pszihológusnak tanulok! Gratulálok önöknek! Szépen elintéznének egy kislányt, csak azért, mert maguk éppenséggel olyan kedvükben vannak, vagy éppen olyan az önök modora! Ahogy mondják, azaz írják: 'büszkék lehetnek magukra' ! Szép teljesítmény! Gratulálok! Szégyelljék magukat! Tisztelet a kivételnek!
2012. jan. 17. 19:36
15/27 anonim válasza:
de most ennek mi értelme volt :O mert én szépen válaszoltam volna csakhogy elolvastam az utolsót amit irtál ... és hát ha pszihologiai pácienseket akarsz akk keres mást mert akik itt vannak és irtak neked szép választ télleg elhitték és segiteni akartak neked ! de te becsaptad őket !! szerintem te vagy a legnagyon bunkó itt :'( ha ilyet teszel ne légy pszihológus lécci mert senki nem fog hozzád menni . Nekem ez most nagyon fájt erre nem gondoltál mikor ezt kiirtad :'( ?! az járt a fejedben h majd jól becsapod őket és röhögsz rajtuk hát szép !! bolgod vagy ? ! :O
16/27 anonim válasza:
Elég sok időd van, ha ráérsz ilyeneket kitalálni, mert elég élethű lett. Amúgy szerontem a te stílusoddal van gond, az első kommented alapján. Tény, hogy az első pár válaszoló se volt a legkedvesebb, de te se..
17/27 A kérdező kommentje:
Nem, valóban nem vagyok büszke magamra! Elnézést, akit megbántottam, de oly világosan odaírtam, a napnális világosabban, hogy tisztelet a kivételnek! Ne haragudjanak érte! És gyermekkoromban nekem volt ilyen problémám! Ezért is tettem fel ezt a kérdést! Õszintén sajnálom, akit megbántottam! Valóban, én igazából is felszerettem volna tenni ezt a kérdést! Én nem kacagtam rajta, mert úgy gondolom, hogy ebbõl nem volt semmi kacagtató, sõt, éppenhogy elég szégyen. A csúnya részt nem szánt szándékomból írtam, hanem azért, hogy erre is mit reagálnak! Köszönöm kedves válaszaikat, hogy méltattak írni erre a nevetséges, sértõ kérdésre!
2012. jan. 17. 20:11
18/27 anonim válasza:
Véletlenül épp tudom, hogy 12 éves vagy, és neked van szükséged vagy pszichológusra, vagy szülői törődésre. Fel akarod hívni magadra a figyelmet, ez rendben van, de ne hazudozz itt tovább.
19/27 anonim válasza:
Válaszolok a kérdésedre,hátha igaz. Nekem is van egy barátnőm ,össze-vissza hazudozik. A lovaglás úgymond elég "menő" sport, a csaj tuti, hogy dicsekedett volna vele, és facebookra is kiposztolta volna, hogy 2 métert ugranak, stb. É nem foglalkoznék a csajal, vagy pedig tényleg hívasd meg magad.
20/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megkérném, hogy ne hazudozzon össze-vissza! Egyértelmű, hogy a fenti kérdést NEM tesztből írta ki, és az is egyértelmű, hogy ha Ön pszichológusnak akar tanulni, akkor újra meg kell születnie. Továbbá: szánalmasan sokszor használja a Köszönöm!, Gratulálok! szavakat, és hasonlókat, amivel egyértelmű, hogy bűntudatot akar kelteni a válaszolókban, akik igazából teljesen jogosan szóltak be magának, kötöttek bele önbe, vagy kérdését olvasva hányták telibe a monitort. Mellesleg Ön valószínűleg 10 nyarat sem élt még meg, agyilag.
Úgy hogy Ön is megértse: Ne vakerájjá össze hüjeségeket, különben se' írna pszicho úgy hogy basszus má!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!