Mi a véleményetek erről a csizmáról?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni, vagy inkább hagyjam és nézzek máshol ?
Tudtok olyan helyet mondani ahol olcsón, de egész jó minőségű csizmát lehet kapni ? Mindenhol néztem.Nem fogok 50.000 Ft - t bőrcsizmára költeni, mikor úgyis egyszer fogok lovagolni.
2012. jan. 9. 18:42
2/10 anonim válasza:
Ha csak egyszer lovagolsz, akokr fölösleges szerintem csinámára, vagy egyéb lovas cuccokra költened. Lovagoltál már? Gondolom még nem. Az első órán úgysem kapsz olyan nehéz feladatokat, hogy össze vissza törne a nyereg, stb. Inkább vegyél fel egy edzőcipőt, és egy fesezsebb melegítőt, ha nagyon akarsz venni valami lovasat, akor egy zoknit, és azt rá tudod húzni a nadrágra.
3/10 anonim válasza:
ilyen árban már lehet kapni fouganzás gumicsizmákat is, bár sztem felesleg a csizma, ha nem jársz sűrűn, akkor már inkább cipő+lábszárvédő. a helyedben inkább lovasgatyára költenék, az a legofntosabb. nyugodtan felveheted egy edzőcpővel+hosszú zoknival, hiába van csizmám, nyáron van hogy csak így lovagolok :)
4/10 anonim válasza:
Olvasd el az utóbbi 20 gumicsizmás kérdést, és megtudod. Gumicsizma nem jó lovaglásra, még akkor sem, ha lovaglócsizmaként van hirdetve. Vegyél lovaglócipőt és lábszárvédőt, ennél kicsit drágább, de megéri!
5/10 anonim válasza:
Válaszoló, aki zoknival lovagol: nem zavar, hogy nem tartja semmi a bokád?
6/10 anonim válasza:
szerintem jó gumicsizmába lovagolni. nekem aigle márkájú van, és tökéletesen illeszkedik a vádlimra, mindenhova. igaz bele lehet sülni nyáron, de olyankor én is lábszárvédőt használok.
off, akit linkeltél, lányzótól már vásároltam és nagyon elégedett vagyok vele, megbízható, a legtöbb cucca külföldről van és jó minőségű! :)
7/10 anonim válasza:
Én is írtam a zoknis megoldást. Mivel csak egyszer lovagol a kérdrző, és még nem ült lovon (a kérdéséből gondolom) ezért jó lesz szerintem a zokni is neki.
8/10 anonim válasza:
Legalább is én, ha csak egyszer lovagolnék tuti nem vennék 4000 forintért csizmát, ami ráadásul hideg és kényelmetlen is.
9/10 anonim válasza:
én vagyok a zoknis :D igazából nem zavar, még jobb is, mert a bokám tud rugózni, és jól le tudom nyomni a sarkam. azért edzéshez persze felveszem a bőr csizmaszáramat, ott már kell a tapadás :)
10/10 anonim válasza:
Ha 1x lovagolsz akkor miért nem kérsz kölcsön egy lábszárvédőt egy lovas ismerőstől arra az 1 alkalomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!