Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Decathlonos csizma jó - e?...

Decathlonos csizma jó - e? Esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés
A Decathlonban láttam PVC csizmát lovagláshoz.Szerintem van benne más anyag is, de azt nem tudom, hogy mi.Nem túl drága és a vásárlók is azt mondták, hogy nagyon szuper.Mondjuk valakinek kicsi vagy nagy volt a vádlijára, meg nehéz levenni, de csizmalehúzó is van, szóval érdemes megvenni ? Szép, olcsó, kényelmes mások szerint.
2012. jan. 7. 20:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek hetente egyszeri lovaglásra jó lehet ? Nem fogok nagyon drágát venni, mikor nem mindennap lovagolok.Én nem azt mondom, hogy ez a csizma hibátlan, meg a legjobb, de azért érdemes megvenni ?
2012. jan. 8. 10:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Hiába mondjuk, hogy nem érdemes megvenni, úgyis megveszed, nem?
2012. jan. 8. 10:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Úgy látszik téged nem lehet meggyőzni.... a gumi lovagló csak sárban tapicskolásra és ganézásra jó.

Ha te magadnak jónak találod, akkor vedd meg, de utána ne gyere sírni, hogy nem tudod lenyomni a sarkad meg rossz az ülésed.

2012. jan. 8. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégegyszer: nem tartja a bokát, de nem engedi azt sem, hogy szabadon használd, tapasztaltabb lovas tud benne lovagolni, de nem szeret. Papírvékony a talpa, a kengyelt mintha mezítláb taposnád. Nyáron belerohad a lábad, télen öt perc alatt jéggé fagy. Csakis akkor van értelme, ha óriási sár, eső van, és nincs fedelesed, a lovat viszont jártatni kell, meg ganézáshoz, mert ez az, amit nem sajnál az ember, slaggal lecsapja a végén és tiszta.

LOVAGLÁSRA BAROMIRA NEM IDEÁLIS!!!!

2012. jan. 8. 12:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Megértettem.Nézek másikat.Azért nem kell lekezelni.Én csak arra voltam kíváncsi megéri megvenni, nem azt mondtam, hogy egyetértek velem, hogy ez a legjobb csizma a világon, mert néztem egy jó lovaglócipőt és lehet, hogy azt szeretném megvenni, de először elmegyek a Soroksári Decathlonba és úgy nézem meg.Valaki még kritizálná az ízlésemet ? Kezdő lovas vagyok, nem tudhatok mindent, mint ti.
2012. jan. 8. 12:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Én kb 2 évig ilyenbe lovagoltam ,és megvoltam vele. Télen jósok zoknit belehúztam, stb. Szóval ha heti egyszer lovagolsz simán megveheted.. De ennyi pénzért már kapsz egy lábszárvédőt is, ami egy edzőcipővel tök jó, és kényelmesebb is. Tehát vedd meg ha nagyon akarod, heti egy-két alkalomra tökéletes. Ha komolyabban kezdesz lovagolni, akkor majd veszel egy drágább darabot.
2012. jan. 8. 13:38
 17/21 A kérdező kommentje:
Oké.Gondoltam rá, hogyha majd terepre, meg mindenfélére megyek, akkor veszek egy jobb példányt, ami tényleg jó.Megkérdezem a Vikit (barátnőmet), hogy mit gondol, milyen lábbelit javasol.
2012. jan. 8. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Nekem dacathlonos lovaglócipőm van, és eddig azzal meg vagyok elégedve.:)
2012. jan. 8. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gumicsizmám. Nem a legjobb. Ott sokalltam be amikor elkezdett viszketni benne a lábam. Inkább vettem bőrt, igaz én hetente többször lovagolok meg versenyzek is. Szerintem jobban megéri egy cipő és egy lábszárvédő.
2012. jan. 8. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Tényleg nem jó, megveheted, kipróbálhatod, majd rájössz h nem jó, és veszel egy lovaglócipőt lábszárvádővel.

Ha nő a lábad, akkor lábszárvédő nem kell új, de csizma igen.

Szóval ha így nézed drágább.

Én annó 3000-ért vettem lovaglócipőt, bár használt volt, de kb 10x fél órát.

Csizma kölcsönbe volt a lábamon, nem is kell többet!

Az oktató agyon fog gyötörni h nyomd le a sarkad, de te nem fogod tudni megcsinálni gumicsizmában.

2012. jan. 8. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!