Decathlonos csizma jó - e? Esetleg tapasztalat?
Nem rossz..bár látszik hogy nem bőr..de hobbira jó lehet. ;)
És amúgy is 2 év garancia van rá..
Mindenképpen meg akarod győzetni magad, hogy jó? A másik kérdésednél már elmondták páran, hogy miért nem jó. Vagy addig kérdezgeted amíg olyan választ kapsz amilyet akarsz?
Szerinted a vásárlói véleményeket azok írják, akik használják is? Vagy a negatív véleményeket nem törlik ki?
A te pénzed, azt veszel amit akarsz, majd meglátod jó-e, ha az okosabbnak nem hiszel.
Nekem van gumi is, bőr is, meg cipő is lábszárvédővel. A bőrcsizmát ritka kivételektől eltekintve csak versenyen hordom, ahhoz túl drága volt, hogy tönkrevágjam itthon. Persze ha heti egyszer-kétszer lovagolnék egy-egy órát, akkor simán hordanám, mert ilyen használat és rendszeres karbantartás mellett tíz évet is kibír egy jó bőrcsizma.
A számomra legkényelmesebb a cipő plusz lábszárvédő, de azért is, mert nem egy lovat lovagolok egy nap és két lovaglás között - főleg nyáron - jólesik ledobni a lábszárvédőt, feltűrni a nadrág szárát. Télen thermo lovaglócsizmát hordok, abban nem fagy le a lábam, vagy esetleg szintén cipőt és chapset, de az jóval hidegebb. Nekem a thermocsizma is igen jó befektetésnek bizonyult, szeretem nagyon.
Gumi lovaglócsizmát csakis és kizárólag nagy esőben, sárban hordok, meg az istállómunkákhoz esetleg. Nem tartja a bokát, papírvékony a talpa, nyáron borzasztóan beleizzadsz, télen belefagysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!