Titeket nem nyugtatnak meg a lovak?
Én már attól kicsit lenyugszom, hogy tudom, hogy megyek lovazni. Mire odaérek, meg főleg mire felülök, már nem idegeskedek, így a lóra se ragad át.
Amióta gyakrabban járok lovazni, sokkal jobban érzem magam, a fejem is kevésbé fáj :)
Nagyon jó terápiás állatok! (találkoztam olyannal is, aki teljesen antiszoc volt, aztán mióta lovagol sokkal normálisabb :)
első és második: a lovak csodás állatok lehet hogy ti nem így látjátok de szerintem aki kedveli a lovakat az nem így gondolja mint ti!
amúgy lovagoltatok már?:)
köszönöm a válszokat!
Én mielőtt megyek a lovakhoz, teljesen "felpörgök", de ezt szerencsére levezetem az oda vezető 8 km-es bicikliút során.
Engem nagyon kikapcsolnak a lovak. Jó a nagy nyüzsgésből kicsit kibújni.
Imádok leülni a legelő közepére és közbe nézni, hogy legelésznek a lovak.
Volt már olyan, hogy nagyon magam alatt voltam és otthon próbáltam tartani magam, nem kiborulni, de amikor odaértem a lovakhoz (egyedül voltam velük), oda jöttek hozzám és elkezdtek bökdösni az orrukkal. Na akkor elsírtam magam és ott pityeregtem mellettük. Nagyon jól esett, hogy odajöttek és érezték, hogy baj van. :))
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!