A lovak hány évig élnek KB? ÉRTELMES válsz pls.
A pónik általában tovább élnek. Ha még jól emlékszem, akkor egy connemara póni 42 évig élt. Old Billy, a legöregebb ló 62 évig élt. Most ezt fejből mondtam,és nem tegnap hallottam róla, úgyhogy majd utána kell informálódni, hogy pontosan emlékszem-e.
Nagyapám lovának 23 évesen lett először csikója, és utána még 5-6-szor.
Itt van még egy kis érdekesség:
Utolsó: A nagyapád lovának 23 évesen lett először csikója, és utána még 5-6-szor? Ugye ezt nem gondolod, hogy az 'ÉRTELMES válasz' kategóriába tartozik?
Mert ha így is gondolod, szólok, hogy nem. Tudom, hogy mindenkinek csodalova van, extra képességekkel, korral, zseniálisan ugrik, olvas, beszél, illetve 23 éves korától 6-7-szer lesz vemhes.
A kérdésre válaszolva amúgy átlagosan én is a 20-at mondanám, de akkor dolgozni vele már ugye nem nagyon lehet, ritka esetben. De élni még élnek sokszor.
Az enyém 21 éves még mindig megy mint a csikó csak hamarabb betegszik meg. :/
Amúgy 25-30 év kb.
Az a ló, akivel az első ugró versenyeimen mentem, ő 22 éves (már 24) és nagyszerű kondiban volt/van. Természetesen már nem ugrunk vele, nem mintha nem tudna, de nem nyaggatjuk feleslegesen. Legelőn van nappal a ménessel.
A szomszéd faluban egy 27 éves kancának egészséges csikója született múlt nyáron.
Csomó 20 év fölötti lovat ismerek, lovagoltam már. Átlagot nem mernék mondani, de a szélső érték 30 körül van :)
Előző vagyok.
Bocsánat, a 40 év nem átlag, hanem maximum.
Utolsó: A nagyapád lovának 23 évesen lett először csikója, és utána még 5-6-szor? Ugye ezt nem gondolod, hogy az 'ÉRTELMES válasz' kategóriába tartozik?
Megértem ha nem hiszed el, pedig így igaz. Jómagam is először kételkedtem benne, de aztán megmutatták a papírjait, meg a csikók papírjait, és akkor már elhittem. Amúgy tényleg hihetetlenül hangzik. Egy gyönyörű fakó kanca volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!