Lehet valahol hidegvérű lovon lovagolni?
Figyelt kérdés
Úgy kipróbálnám!:)2011. dec. 29. 22:53
1/9 anonim válasza:
Merre laksz?
Egyébként lovardáról is hallottam pest környékén, ahol lehet, de ismerősöméknek is van.
2/9 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok.
2011. dec. 29. 23:03
3/9 anonim válasza:
Na azon a környéken sajnos nem tudok :(
De biztos lesz valaki az oldalon, aki tud majd ajánlani ;)
4/9 anonim válasza:
Hát, igazából ha körbenézel a környéketek beli lovardákban akahatnak. :) Az igaz, hogy nem túl sűrűn, de simán lehet szerencséd.
Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor az a legegyszerűbb ha a szegedi lovardák honlapján körbenézek a galériákban. Még ha 3000 Ft/óra, akkor is megéri egy olyannak a hátán ülni!!:) Köszi a válaszokat!
2011. dec. 31. 09:48
7/9 anonim válasza:
Hát a hidegvérűeken nem kényelmes legtöbbször lovagolni mert kicsiket lépnek.:)
8/9 anonim válasza:
Amit az utolsó írt szerintem baromság. Én ültem már nem egy hidegvérűn, és nekem kényelmes. Szerintem meg pont hogy így mintha cammogna :) Egyébként ez nincs túl közel Szegedhez, de Békéscsabán tudok olyan helyet, ahol van hidegvérű.
9/9 anonim válasza:
Én Szegedi vok és Szegeden nincs olyan lovarda amibe lenne hidegvérű! Én már mindegyik lovardába voltan itt Szeged környékén!:S Amúgy én is kipróbálnám!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!