Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális az, hogy nem igazítják meg a lábát? Videó

Figyelt kérdés

Épp most találtam ezt a videót,valaki lovagolni tanul.

De miért nem igazítják meg a lábát,ha komolyan meg akar tanulni lovagolni?(bár ahogy viselkedik nem ez látszik..)

Teljesen bennevan a kengyelben a lába,és még millió hibát fedeztem fel amit az oktatónak ki kéne javítania...

http://www.youtube.com/watch?v=_wnoMPN4ilk

2011. dec. 28. 14:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A tükörrel semmi gondja nincsen egyik válaszadónak sem szerintem.

És ez nem fikázás,hanem véleményalkotás. Amihez jogunk van...

2011. dec. 28. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Jogotok van, csak közötök nincs hozzá. Menjetek, foglalkozzatok a saját dolgotokkal, ne másban keressetek hibát. Ha meg jól esik kibeszélni másokat, ettől nagynak, okosnak, ügyesnek, erősnek érzitek magatokat, akkor tévedtek, csak szánalmas.

A videón levő oktató pedig rentgeteg gyerekkel megszerettette már a lovaglást, és őket rendesen tanította, a hibák javításával. Mivel ők tanulni jöttek, és nem egy "hadd üljek fel 5 percre" lovaglásra.

2011. dec. 28. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Látom olyan sértődés lett, hogy le is szedték a videót :D
2011. dec. 28. 17:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Sajnálni tudom az olyan embert aki a hibákról beszélést kibeszélésnek nevezi és ennyire felkapja a vizet minden apró dolgon.

Az,hogy eltávolította a videót,az az ő baja,szerintem senkinek nem ártottunk ezzel.

Na mindegy..

2011. dec. 28. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt sértődés, csak nem tartozik rátok. Kutya se kérte a fene nagy szakértelmeteket. És úgy látom, semmilyen segítő szándék nincs bennetek, csak az oktatót fikázzátok, hogy mit kéne tennie, anélkül, hogy bármit is tudnátok róla. Szóval ez az egész öncélú, és csak arra jó, hogy tökös gyereknek képzeljétek magatokat. Tényleg bátor dolog névtelenül leugatni valakit, biztosan többek lesztek tőle, gratulálok.
2011. dec. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!