Csak szerintem nem normális az, hogy nem igazítják meg a lábát? Videó
Épp most találtam ezt a videót,valaki lovagolni tanul.
De miért nem igazítják meg a lábát,ha komolyan meg akar tanulni lovagolni?(bár ahogy viselkedik nem ez látszik..)
Teljesen bennevan a kengyelben a lába,és még millió hibát fedeztem fel amit az oktatónak ki kéne javítania...
http://www.youtube.com/watch?v=_wnoMPN4ilk
A tükörrel semmi gondja nincsen egyik válaszadónak sem szerintem.
És ez nem fikázás,hanem véleményalkotás. Amihez jogunk van...
Jogotok van, csak közötök nincs hozzá. Menjetek, foglalkozzatok a saját dolgotokkal, ne másban keressetek hibát. Ha meg jól esik kibeszélni másokat, ettől nagynak, okosnak, ügyesnek, erősnek érzitek magatokat, akkor tévedtek, csak szánalmas.
A videón levő oktató pedig rentgeteg gyerekkel megszerettette már a lovaglást, és őket rendesen tanította, a hibák javításával. Mivel ők tanulni jöttek, és nem egy "hadd üljek fel 5 percre" lovaglásra.
Sajnálni tudom az olyan embert aki a hibákról beszélést kibeszélésnek nevezi és ennyire felkapja a vizet minden apró dolgon.
Az,hogy eltávolította a videót,az az ő baja,szerintem senkinek nem ártottunk ezzel.
Na mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!