Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovascipőbe hogy ne fázzak...

A lovascipőbe hogy ne fázzak fel súlyosan télen mivel tömhetném ki?

Figyelt kérdés

A csizmát amit nemrég vettünk lovaglásra egyenesen pocsék az edzések közben. Ez annak is köszönhető, hogy nem lovaglásra lett szánva, hanem gy egyszerű hótaposó. Emiatt vissza fogom venni a cipőm mert nem fogok kiadni több 10.000-eket egy termo lovaglócsizmára. A cipővel csak az a baj, hogy az a belső rongy amit bélésnek szántak a talprészen kiszakadt, úgy ahogy van, így most simán a bőrön járok ami télen elég hideg lesz. A talpbetét elcsúszkál benne mert nincs ami megfogja. Nem tudom most kipróbálni több zoknival mert nincs itt, lent van a loviban. De szerintem elszorítaná a vérkeringésemet.

Szóval ötletek?? :)) Köszönöm előre is! :)

2011. dec. 12. 18:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem kell 10 ezreket kiadni termo lovaglócsizmáért. Elmész egy közeli (ócska) piacra és ott max 2 ezerért kapsz újat. Én például 1500Ft ért vettem a teljesen új csizmámat és cipőt is ott vettem.
2011. dec. 13. 10:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Én télen is a a Dechatlonos gumi csízmámban szoktam lovagolni. Egy sima térdzokni (pamutból) van rajtam, és egy vastag boka zokni is. A vastag zokni olyan frotíros belülről.

Szerintem létezik olyan talpbetét, ami rögzíthető.

Ja, és a kettő zokni tuti, hogy nem szorítja el a vérkeringést!

2011. dec. 13. 10:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!