Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovascipőbe hogy ne fázzak...

A lovascipőbe hogy ne fázzak fel súlyosan télen mivel tömhetném ki?

Figyelt kérdés

A csizmát amit nemrég vettünk lovaglásra egyenesen pocsék az edzések közben. Ez annak is köszönhető, hogy nem lovaglásra lett szánva, hanem gy egyszerű hótaposó. Emiatt vissza fogom venni a cipőm mert nem fogok kiadni több 10.000-eket egy termo lovaglócsizmára. A cipővel csak az a baj, hogy az a belső rongy amit bélésnek szántak a talprészen kiszakadt, úgy ahogy van, így most simán a bőrön járok ami télen elég hideg lesz. A talpbetét elcsúszkál benne mert nincs ami megfogja. Nem tudom most kipróbálni több zoknival mert nincs itt, lent van a loviban. De szerintem elszorítaná a vérkeringésemet.

Szóval ötletek?? :)) Köszönöm előre is! :)

2011. dec. 12. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ezek a fajta bolyhos zoknik nekem nagyon beváltak:

[link]

És van mindenféle, rövidebb, hosszabb, néhány nappal ezelőtt pont egy fehér-rózsaszín, ilyen fajtájú térdzoknira ruháztam be :)

Nekem nagyon beváltak, és jók, mert nem merevek, nyúlékonyak. Akár többet is fel lehet belőlük venni.

2011. dec. 12. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt, nekem az ne jön be, beleizzad a lábam. De úgy fel tudom venni, ha ráhúzom a másikra. múgy rajtam mostis egy rózsaszín-fehér csíkos tértdozni von a bolhos fajtából :DD
2011. dec. 12. 18:54
 13/22 A kérdező kommentje:
Ilyenem nekem is van! :D
2011. dec. 12. 18:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne sima zoknikat vegyél fel, hanem vegyél olyan polár vagy nemtudom milyen, amit a piacon, a kínaiban meg mindenhol árulnak, vastagabb mint a sima, nagyon puha, és meleg. Szerintem ha egy sima zoknira felveszel egy olyat, annál többet nem tudsz tenni. Vagy ragaszd bele a talpbetétet, jobb ötletem nincs. Vastagabb lovaglónadrágot vegyél fel, és vegyél alá harisnyát, aztán ugyebár több zokni... Esetleg ha van fűtött helyiség kint, néha beülhetsz pár percre, hogy felmelegedj, aztán mehetsz vissza ki.
2011. dec. 12. 19:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Ilyenkor télen erősen akciózzák a termocsizmákat már 8-10 körül is kapni. Én is be akarok egyre ruházni, mert amúgy 3 vastagzokniban lovagolok, ha nagyon hideg van.
2011. dec. 12. 20:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Én 5000 alatt vettem használt termocsizmát, kimostam, és tök jó. Veszek bele harisnyát, plusz vastag lovaglónaci, és 2 órát vidáman kibírok.

Előtte frotír zokni plusz bundás harisnya kombinációt használtam.

2011. dec. 12. 20:43
 17/22 A kérdező kommentje:
És ebbe a kifejezetten lovaglásra tervezett termo csizmában nem mozog a lábad lovaglás közbe? Mm nem mozog benne a sarkad? Le nyomom a sarkam de mégis a kérgébe köt ki egy hagyományosnak. Fontos hogy fogja a bokám.
2011. dec. 12. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem Németországból vettem, annál kicsit messzebb, csak azért gondoltam, hogy megosztom, mert lehet, hogy Magyarországon is tudsz venni.(Abban nem vagyok jártas, mivel nem ott lakok.) De ha neten rákeresel, hogy "lovaglózokni" akkor dobott ki néhányat, aminek a talpa vastag és belül jó melegek lehetnek, mert nekem is hasonló van.
2011. dec. 12. 21:02
 19/22 anonim ***** válasza:

Thermocsizma:

Kicsit mozog, nem olyan kényelmes mint a lábszárvédő plusz lovaglócipő, de azok pont passzossak rám, így télen nem tudok alájuk öltözni :(

De pár alkalom kell, és megszokod. Ha talált olcsón használtan, érdemes kipróbálni, max ha nem tetszik, továbbadod.

2011. dec. 12. 21:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Figyeld mikor van akció a nagylovasban, olyankor akár 7 ezer körül is tudsz vadiúj thermocsizmát venni. A másik lehetőség, hogy veszel egy jó bakancsot és lábszárvédővel hordod, elég sokat lovagoltam így télen és nagyon kényelmes is, meg meleg.
2011. dec. 13. 10:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!