Társtulajdonos leszek. Tudnátok segíteni?
Tudom, hogy mivel jár. De ez most egy kicsit másképp fog működni. Szóval légyszíves ne olyanokkal legyen tele, hogy ez hülyeség vagy ilyesmi. :)
A papírokért hova kell fordulnom?
És hallodtam olyanról, hogy kell fizetni a lóért meg olyat is, hogy nem. Most akkor, hogy van?
Megjegyzem az egyik barátunkké a ló szóval nem úgy van, hogy én egy másik emberrel veszek valahonnan egy lovat.
Ha bármilyen százalékban tulajdonossá akarsz válni, akkor vagy meg kell vásárolnod azt a részt, vagy ajádékozási szerződéssel megkapnod, másként nem leszel társtulajdonos.
Ha viszont az a helyzet, hogy egy barátodé a ló és te pl. fizeted a tartását, akkor nem leszel semmiféle tulajdonos, csak bérlő, aki fizetség fejében meghatározott napokon, időben (ezt ti döntitek el) jogod van lovagolni a lovat, foglalkozni vele, stb. De ebben az esetben is érdemes konkrétan lepapírozni a dolgot, mert ismered a mondást: pontos elszámolás hosszú barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!