Hogyan etessem a halaim, míg 8 napig nem leszek itthon?
Párommal megyünk nyaralni 8 napra 1 hét múlva. Nála vannak afrikai sügérek, ott meg is tudja oldani az etetést a szomszéddal. A probléma nálam van. Nekem nanohalaim vannak (psedomugil gertrudae-k és otocinclus-ok), amiknek nem tesz jót a koplalás, de a túletetés meg főleg veszélyes lenne. 35 literes az akváriumom. A szüleim abszolút nem értenek a halakhoz, és senki ismerőst nem tudnék megkérni. Félek, hogy anyuék elfelejtenék vagy nem jól etetnének...
A következőkre gondoltam:
1. kis papírokra adagolnék ki kaját, amiből egyet minden nap beöntenének... ez oké is lenne, csak nem szeretném őket 1 hétig szárított kajával etetni
2. fagyasztott kaját is levágdosnám amekkora kell, minden nap 1 kis darabkát bedobnának...
2. veszek Improvit fagyasztott kaját, ezzel könnyű etetni, megmondanám h mondjuk 1x nyomjanak belőle...
3. veszek Sera Holiday nevű tablettát, amiből 1 hétig oldódik ki a kaja...ezt viszont nem tudom, hogy mennyire lenne jó minőségű és mennyire rontaná a vízminőséget...
Ti melyik opciót választanátok? Esetleg van valamilyen ötletetek? Nagyon féltem a kis halacskáimat :(
Utolsó! Köszönöm neked is. És ez egy nano akvárium, nano halakkal. 10 db pseudomugil gertrudae van benne és 4 db törpe szívóharcsa...a másik akváriumunk pedig egy 300 literes afrikai sügéres. Szóval nem vagyok hülye hozzá. :) Nem is ez volt a baj, hanem hogy melyik etetési mód lenne a legmegfelelőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!