Gondolok itt valami tápra, mondjuk lemezesre, és természetesen kapnak valami élő, fagyasztott vagy egyéb jó kajcsit. Tápból milyet érdemes venni. Nem azon akarok spórolni hogy 600 vagy 750 a táp (csak példa képen).
Köszi a segítséget.
2011. okt. 19. 19:37
1/6 anonim válasza:
halkajával :D
2011. okt. 19. 19:42
2/6 anonim válasza:
Szia. A neon aztán megeszik mindent. Én régen etettem őket (amikor még voltak) Sera lemezessel és Florena-val is, jónak tartom ezeket a tápokat. Fagyoasztott eledelből is mehet minden. Én Artémiát adtam nekik, de mehet a cyclops, vörös szúnyog, sőt itt ott még nagyon apró szemű granulátot (FIX 1 - piros) is bedobtam nekik.
2011. okt. 19. 19:42
3/6 anonim válasza:
Pl Sera Vipan nálam bejött, Van zacskós kiszerelés is 300-ért, az is elég egy darabig, ha nem százával vannak a neonok. Az olcsó tápok annyira tényleg nem jönnek be, de azokból is amit szeretnek. A lemezesnés mindíg zavart, hogy egy része nem süllyed le és megzizzen a felszínen. Erre jó módszer, hogy egy kis pohárba vagy valamibe elöbb meglötykölöd, akkor mind lemerül. A liofilizált (szárított) cuccok szerintem nem jók.
Néha rámennek a tablettás cuccra is, ha nincs más, ami elzavarja onnan őket.
Fagyiból nálam rákikra és vörös szúnyoglárva jött be leginkább.
2011. okt. 19. 19:50
4/6 A kérdező kommentje:
A 2. és 3. válaszolóknak köszi.
2011. okt. 19. 20:00
5/6 anonim válasza:
Szia. Mindenképp használj etető gyűrűt vagy egy horgász kapásjelzőt ( nagy színes karika ) a víz felszínén, hiszen akkor nem úszik szerteszana a kaja. Lemezes díszhaltápot szórj ki a kupakba, majd törd össze az ujjaddal. Kicsi a szájuk így csak a kis méretű kaját szeretik. Ez az egész cucc azért jó mert a guppi vagy akármelyik másik hal úgyis piszkálni fogja a karikát, és ezzel leszórja a kaját ami sokáig fog lebegni. Neonok megőrülnek érte. Beleúsznak a kajafelhőbe mint egy raj aztán gyors visszakanyarodnak, és ez így megy végig. Én így csinálom.
2011. okt. 19. 22:12
6/6 anonim válasza:
SERA Vipan neonoknak való táp,kiegészítve SERA diszkoszgranulátummal nálam műkődik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!