Mennyire lesz hálás a kutyum, ha kihozom őt a menhelyről, és nagyon jó gazdija leszek, aki mindennap játszik vele, sétáltatja, tanítja, odafigyel rá és persze szereti?
Én egy utcára kidobott kis keverék kutyát fogadtam be, persze tudtomon kivül. A kertbe volt egy macskánk és annak hordtam ki a kalyát. Kiöntöttem az edényébe és mentem "kapirgálni".Nemigen foglalkoztam a macsekkal, különben is a nejem kedvéért tartottam meg. Szóval egyszercsak az tünt fel h a kaja sehol macska is sehol. Aztán már hétvégén igen kiváncsivá tett h hol a macsek. Kiöntöttem a kalyát és bentem a kisházba és lestem h mi történik. Egy olyan helyes kis kutya bújt elő a bokor alól, egyből a szivemhez nőtt. Utána mig megbarátkoztunk írtó nehéz menet volt.Hihetetlen jó kutya lett belőle. Nincs ott se tolvaj se macska, de még fácán se. Mindennap kijárunk a nejemmel és úgy örül nekünk. Most már nem mászkál az ágyásokon keresztül. Mindig leül v fekszik a fűbe és várja h végezzünk a kerti munkával.
Ma se bántuk meg h befogadtuk.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:26 !
Ez aranyos kis történet, tetszett:))
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:35
Köszönöm!
Csak azért meséltem el h válaszoljak a kedves kérdezőnek, h igenis nagyon hálásak tudnak lenni a kobor v befogadott állatok. Persze zsarnokian is önzők tudnak lenni és nem engednek senkit a gazdájuk közelébe mert "nehogy kiessenek a pixisből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!