Kitől érdeklődhetek kezdő lovasként a ló viselkedésével kapcsolatban? (tapasztalt lovasokra gondoltam)
Figyelt kérdés
Van pár szituáció (meg gondolom lesz is) ami nem túl egyértelmű számomra, mert még nincs elég tapasztalatom ezen a téren.2011. nov. 22. 20:56
1/8 anonim válasza:
Mire gondolsz?:)
Ha tudok segítek bár nem tartom magam "hú de profinak".:))
2/8 anonim válasza:
Első körben ajánlanám mondjuk a Miért csinálja a ló? c. könyvet Desmond Morristól. Meg a Lovaglás alapjai címűt Domokos Lajostól. Könyvtárban meg szoktak lenni.
3/8 anonim válasza:
A ló az olyan mint a tőbbi állat ,legyél mindég résen ,nem kiszámitható egysem ,még emberbensem ,nekedkell kitapogatni, mert ahány ló mind külömbözik viselkedésben.
4/8 anonim válasza:
Érdemes néhány könyvet elolvasni, akkor sokat megtanulhatsz a testbeszédről, természetesen még az is töredéke annak, amilyen jelekkel kommunikálnak, csak akkor megtanulod felismerni és kezelni a legalapvetőbb helyzeteket.
De bármi kérdésed van itt is szívesen válaszolgatunk. :)
5/8 anonim válasza:
MIért pontoztátok le az elsőt, mikor csak segíteni akart??
6/8 anonim válasza:
Én sem értem miért pontoztatok le.
Jobb lett volna ha azt mondom h hú de profi vagyok???
Nem mondtam azt mert koránt sem vagyok még sajnos az, de amióta az eszemet tudom lovak közt nőttem fel, és tudtam is segíteni a kérdezőnek.
Deh nyugodtan pontozzatok le a segítőkészségem miatt, engem úgy sem érdekelnek a százalékok.:)
7/8 anonim válasza:
Én már megszoktam, hoyg minden kérdésnél lepontoznak. Kérdező, nyugodtam kérdezz itt a kérdésednél, vagy írj ki új kérdést én is szívesen segítek, ha tudok.
8/8 anonim válasza:
Mondok egy példát. Elmentem egy Pataky Kata kurzusra. Kiadtam egy rakás pénzt, hogy ugyanazt elmondják, amit előtte olvastam egy könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!