Miért nem "fogad el" a lovam? (lent)
Van egy 4 éves "csikóm" (inkább már ló) és pár hónapja egy új helyre "Költöztünk" ahol a lovász a lovam előző tulajdonosa (hozzáteszem, hogy folyton babusgatja a lovam, simogatja, de a többi lóval ezt NEM csinálja) és elkezdett sunyítgatni rám a ló! De amíg a másik helyen voltunk a ló elfogadott, nyihogott nekem amikor megérkeztem hozzá, egyáltalán (!) nem sunyított, semmi.. de mióta idejöttünk folyton rámsunyít, nem is nyihog nekem, oda se jön hozzám, ha szólítom, csak néha. A lovászra nem sunyít, néha nyihog neki. :((((
A ló már több mint egy éve az enyém
Nagyon el vagyok keseredve, eléggé megváltozott a ló :(
Segítsetek, hogy mit csináljak, mert nem bírom így tovább ://
Normális válaszokat, köszönöm! :) 13/L
Az ég világon semmit nem tehetsz, kivéve, hogy továbbköltözöl. Lovász koromban én is szórakoztam azzal unalmamban, hogy mások lova felett átvettem az irányítást, ha az ember ért hozzá, akkor nagyon gyorsan nagyon magas szintre el lehet jutni. Szimplán azért, mert az ember együtt van napi 12-14 órában a lóval. Azt meg egy gazda se pótolja be az 1 órás lovagolgatás alatt (nem mellesleg tőlem jön a kaja - nekik isten voltam:D).
Ez van ismeretlen lónál, de a te lovászodnál jelentős a közös múltjuk, és láthatóan össze is illenek. Így semmi esélyed, hogy újra te legyél az első. Még akkor se, ha beszélsz a lovásszal erről, mert ő sem fogja tudni megtagadni a érzelmeit, mégha akarná se.
Szóval vagy szoksz, vagy szöksz. Vagy veszel kutyát...
Köszönöm szépen!
1. válaszoló: köszönöm, van kutyám is :D xD
Minden nap ki szoktam hozzá menni, általában napi 4-5 órát lent vagyok, és foglalkozom is vele, de... :/ Mindegy, a remény hal meg utoljára :)
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!