Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lehet műkörömmel lovagolni?

Lehet műkörömmel lovagolni?

Figyelt kérdés
Egy rendezvényre tetetném fel a körmöket, de jövőhéten már mennék lovagolni... szerintetek nagyon kényelmetlen lesz?
2011. nov. 18. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak barbibabásan felülsz a lóra, meg leszállsz, és hazamész, akkor lehet. Ha ápolsz, takarítasz, nyergelsz, stb, akkor lehet, hogy letörik. Egy ismerősömnek volt ballagása miatt, kb az ötödik-hatodik hevederhúzásnál letört. Biztos lehet rá vigyázni, de nem hiszem, hogy kényelmes mindig azt figyelni, hogy semmibe ne akadj bele vele...
2011. nov. 18. 14:19
 12/17 anonim válasza:
45%

Lehet vele. Én is mindig műkörömmel lovaglok. Általában nagy, hosszú, hegyes szokott lenni a műkörmöm, és azzal sincs baj.

Sp voltam sziasztok.

2011. nov. 18. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Kedves Sp nevű idióta, aki nagyon vicces kedvében van:) Ha tényleg lovagolsz, méghozzá hegyes körmökkel, elárulnád, hogyan húzol hevedert? Mert ha csak felülsz meg fizetsz, azt nem lovaglásnak hívják..:)
2011. nov. 18. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Én nem tudnám elképzelni műkörömmel a lovaglást, mivel pucoláskor, hevederhúzáskor, egyéb ló körüli munka közben még a saját, nem hosszú körmeim is gyakran törnek. Ráadásul most már erőteljesen hűl az idő én kesztyű nélkül is nehezen képzelem el a lovaglást.

Végül is tetethetsz fel körmöt, ha meg szeretnéd óvni őket, akkor nem túl hosszú és gömbölyded formát ajánlom.

2011. nov. 18. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

láttam már olyat aki műkörömmel lovagolt, rendszeresen, és rendszeresen volt műkörme is.

Én nem szeretem, mert eleve mindenben zavar...

2011. nov. 18. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Simán lehet lovagolni, lovat ápolni és nyergelni, és még egy csomó mindent lehet vele csinálni. Majd jól vakirgáld meg vele a pacit, biztos szeretni fogja. Nagyon jól lehet vele vakirgálni is. Én egy épületgépész boltban dolgozom, ahol mindenféle vas darabokat pakolászok, mégsem töredezik le, sőt sokkal igénytelenebb egy műköröm, mint egy igazi. Az igazi sokkal hamarabb bereped, mint a műköröm. És még takarításkor is jobb, nem teszi tönkre annyira a sok vegyszer. Ha már kb 4 hete van fönn, akkor kell rá jobban vigyázni, meg ha már többedszerre volt töltve. Akkor tényleg előfordulhat, hogy lerepül. Eleinte biztos szokatlan lesz, nekem is kb 2 nap kellett, míg hozzá szoktam. Amikor abba hagytam a műkörmösködést, akkor viszont sokkal tovább tartott, míg megszoktam, hogy nincsen.
2011. nov. 18. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
van egy barátnőm, k**va hosszú, tűhegyes műkörmökkel lovagol. nem tudom hogy csinálja, én még a szárat se tudnám műkörmökkel megfogni. hogy hogyan húzza meg a hevedert/állít a kengyelhosszon, az rejtély :)
2013. okt. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!