Akik lovat tartanak, vagy van lovuk! Mivel foglalkoznak, hogy anyagilag tudják finanszírozni?
A párommal átlagfizetésből élünk, nem élünk nagy lábon,de egy ló tartását ki tudjuk gazdálkodni.Egy versenylovunk van.vágóra került volna,így elég olcsón sikerült megvenni(akkor volt 3 éves a paci).Igaz fél évbe telt mire elindult,de azóta szinte nem kellett rákölteni eltartja magát a versenydíjakból.És ha épp nem versenyzik akkor föl lehet rá ülni.Mondjuk egy versenyló tartása több mint egy hobbylóé,de ha a ló jól fut hozzájárul a tartásához.
Sőt volt az ismeretségi körömben több olyan is hogy vágóáron vettek lovat és klasszis lett a lóból akár milliókat is keresve a gazdájának(persze ez elég ritka)
Kedves kérdező! Szerintem hiányosan tetted fel a kérdésedet.
Még azt is hozzá kellett volna tenni, hogy napi/heti hány órát dolgoznak, hogy van is idejük a lovukkal foglalkozni. (Csupán csak én is kíváncsi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!