Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Akik lovat tartanak, vagy van...

Akik lovat tartanak, vagy van lovuk! Mivel foglalkoznak, hogy anyagilag tudják finanszírozni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 17:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A párommal átlagfizetésből élünk, nem élünk nagy lábon,de egy ló tartását ki tudjuk gazdálkodni.Egy versenylovunk van.vágóra került volna,így elég olcsón sikerült megvenni(akkor volt 3 éves a paci).Igaz fél évbe telt mire elindult,de azóta szinte nem kellett rákölteni eltartja magát a versenydíjakból.És ha épp nem versenyzik akkor föl lehet rá ülni.Mondjuk egy versenyló tartása több mint egy hobbylóé,de ha a ló jól fut hozzájárul a tartásához.

Sőt volt az ismeretségi körömben több olyan is hogy vágóáron vettek lovat és klasszis lett a lóból akár milliókat is keresve a gazdájának(persze ez elég ritka)

2011. nov. 10. 22:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szerintem hiányosan tetted fel a kérdésedet.

Még azt is hozzá kellett volna tenni, hogy napi/heti hány órát dolgoznak, hogy van is idejük a lovukkal foglalkozni. (Csupán csak én is kíváncsi vagyok.)

2011. nov. 11. 11:58
 23/26 A kérdező kommentje:
Igazad van, azt a részét kihagytam. Ha gondolod, felteheted a kérdést! :)
2011. nov. 11. 13:09
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Gabka:77.Egy jó mesemondó, még a mesében is, nehéz ilyennel találkozni.Ugyhogy az én szemembenis nagyot nőtt.
2011. nov. 11. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
:-))) Kedves utólsó, rajtad már csak nevetek. Higgy amit akarsz, nem leszek én attól se több, se kevesebb, hogy itt győzködjelek. Aki ismer, úgyis tudja, aki meg nem, úgyse érdekel.
2011. nov. 11. 20:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Eleinte nekünk sem volt se áramunk se fürdőszobánk ( Most már van persze:) ) És még most is a jó kis cserép kályhában fűtünk a kis házunkban. Mi nem lakunk annyira messze a várostól, kb 2 km-re, de a hátunk mögött gyönyörű dombos vidék van. Nagyon szeretek itt élni. Amióta eszemet tudom vannak és voltak lovaink, volt olyan idő is mikor egyszerre 20 ló volt az istállóban.:D Gabka én is tisztellek benneteket hogy ilyen nehéz döntést meg tudtatok hozni.:) 11-10 07:36-vok.
2011. nov. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!