Mennyit pénzt adnátok érte?
Figyelt kérdés
Van egy welsh póni ami tetszik, herélt, szürke,marmagassága 125 cm , 6 éves , nagyon szép2011. nov. 5. 20:23
1/10 anonim válasza:
elöször is megnézném hogy hogy néz ki és a mozgását...
2/10 A kérdező kommentje:
inkább szóljak a tulajdonosnak hogy küldjön valami videót?
2011. nov. 5. 20:30
3/10 Alois_ válasza:
Anélkül ne vegyél lovat, hogy élőben megnéznéd.
Tudod kell, hogy milyen állapotban van, ezt videóról nem nagyon lehet megállapítani.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de lécci ha tényleg szép mozgása van meg amiket leírtam.- Mennyit adnátok érte
2011. nov. 5. 21:16
5/10 anonim válasza:
nemtudom...100-200.000-nál többet biztos nem...mert kicsi :/
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ,120 ezer forint és szerintem az tök jó ár mert bele szerettem
2011. nov. 5. 22:22
7/10 anonim válasza:
120.000 az tényleg korrekt, de MINDENKÉPP nézd meg élőben, ha tudsz, vigyél magaddal állatorvost is, és ha lovaglós pacinak kéne, akkor ülj is fel rá, próbáld ki nyereg alatt.
8/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi :) bár csak 1 állatorvos van a közelben ,távol és az az biztos hogy nem fog eljönni.
2011. nov. 6. 10:01
9/10 anonim válasza:
Hát ingyen sajnos tényleg nem... De azt általában sehol sem.
10/10 A kérdező kommentje:
én se ingyen gondoltam :)
2011. nov. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!