Hol van olyan lóvágóhíd magyar országon ahonnan lehet lovat elhozni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 15:03
11/21 anonim válasza:
Egy ismerősöm vágóról mentett egy szürkés-deres gyönyörű pacit, senki sem tudja miért szánták oda, de kellő szakértelemmel példás hobbi és ifiló lett belőle.
Másik történet, vágóra szánt pacit (lévén már semmire sem jó csak eszik meg szarik) megvett egy ismerősöm, olyan lovat csinált belőle, hogy most sorban állnak érte, és az akkori árának a tripla tripla tripláját éri.
Úgyhogy azért az merőben nem igaz, amit a kedves néhány hozzászólással ezelőtti válaszoló írt ;)
12/21 anonim válasza:
Most ha mindenki minden állatot kiment a vágóhídról akkor mit fog az ember? Félre értés ne essék, nagyon szeretem a lovakat, nekünk is van. A én american gaited pónim három hete halt meg (az öt éves szülinapomra kaptam) jobban szerettem bárminél. De attól még megeszem a lóhúst. Meg lehet kövezni é stb, de amíg nem látom, hogy milyen paciból készül addig nekem csak eledel.
13/21 anonim válasza:
Hogy mit fog enni? NÖVÉNYT!!!!!
Ha te állnál ott a mészárszék előtt, nem biztos, hogy ugyanezt mondanád :"D
14/21 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire undorító, hogy lóhúst eszik? Milyen állatbarát az ilyen?
15/21 A kérdező kommentje:
ez egy jó kérdés.. :)
2011. okt. 21. 15:54
16/21 anonim válasza:
Uramisten, hogy milyen egy undorító ember vagyok! Eddigi életem során, hány bocit, báránykát és csibét ettem meg :O Fúj, fúj, hogy dögölnék meg!
17/21 anonim válasza:
#6: Ez nem igaz, hallottam, hogy valaki azért adott vágóra egy telivért, mert nem volt elég gyors, és nem nyert versenyt. Semmi más baja nem volt, egészséges, fiatal packó volt, csak a gazdájának nem kellett.
18/21 anonim válasza:
sziasztok,kicsit bele kéne gondolni szerintem a ki kiért van kérdésbe.a héziasitott állatok a baromfitol a loig azért vannak hogy hasznára legyen a gazdájának,akik itt ágaskodnak a haszonállatokbol eredo haszon ellen azok gondoljanak bele kicsit hogy nem mindenki azért tartja mert fullon van pénzel és megteheti,van aki ebbol él és tartja a családját de attol lehet állatszereto.a nagy állatvédelem odáig jutott hogy hogy sehonnai dologtalan magukat aktivistának nevezo emberke,megélhetési állattartokat tesznek tonkre,esetenként kergetnek ongyilkosságba,lásd libamáj, mert a háziállatnak tobb joga van mint aki tartja meg dolgozik vele.erre kérdem én azt hogy milyen emberek vannak¨szukség van az állatvédelemre szerintem ezt nem vitatja senki de ami sok az sok
19/21 anonim válasza:
Utolsó: A ló haszonállat, de a legtöbb ember nem a húsáért tartja, hanem hátasként, vagy kocsi elé.
20/21 anonim válasza:
a felhasználási terulet kinek hogy,mindenki szabadon dont,de ne is olyanok dontsék el hogy mibol éljek aki talán életében nem látott állatokat csak képen,már bocs,soha életemben nem ettem lohust és nem is szándékozom,de ezt is mindenki maga donthesse el,ahogy a tartás miértjét is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!