Hogyan szokjam meg? Mással is volt ilyen?
Először is soha ne állj úgy hozzá, hogy milyen béna leszel, mert akkor valóban azzá válsz, egyszerűen bebeszéled magadnak.
Másodszor: ha már azt is tudod, hol fogja a ló a hülyeséget csinálni, előzd meg! Adj neki valami feladatot, amivel eltereled a figyelmét! Csinálj egy kiskört, egy megállítást, bármit, amire nem számít a ló. Tégy úgy, mintha teljesen véletlenül kérnéd pont ott tőle a dolgot. El fogja felejteni a hülyeséget, ne félj! Jó lovaglást!
szia ! tudom mit érzel régebben én is igy voltam most kaptam egy amugy is hülye lovat :P aki bakol és mendentől fél de nagyon szerettem és megtanultam ezeket a dolgokat h kell kiülni le is estem többször egyszer megis rugott mikor leestem de engem nem érdekelt :) akkor is küzdöttem vele és már sokkal jobb de a bakolások azért még vannak egyszer kétszer xd de általában csak röhögök barátnőmmel ezeken ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ekVFMMc6LbU itt látszik h kirug :) de nem nagyon ültem ki :S
sok szerencsét !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!