Kólika! Mikor ülhetek rajta?
Figyelt kérdés
Ma bekólikázott a lovam. Vagyis teliette magát szalmával, és nem ivott. Volt kinnt nála a doki, adott neki görcsoldót, és beöntést. Utána a lovász sétáltatta és most rendben van. Holnap fog kapni féreghajtot a biztonság kedvéért. Mikor ülhetek rá?2011. okt. 4. 17:56
11/15 anonim válasza:
Csak sajnos másnak ez úgy működik, hogy a saját lovad annyiból áll, hogy mondhatod, hogy van egy lovad, és ennyi. Neked, nekem, bár nincs saját lovam, de abból, hogy ha már hordja a p*csám, már bocs, de így van, akkor minimum annyival tartozom neki, hogy rendben tartom, és mindent megadok neki, ami tőlem telik...
12/15 anonim válasza:
NEm értem miért kell így lehordani a kedves kérdezőt. Hívtak hozzá állatorvost, sétáltatva lett. Minden rendben van. Attól még, hogy rá szeretne ülni egy kólika után nem biztos, hogy csak divatból lovagol.. Lehet, hogy nem ért az ilyenekhez még anniyra, és nem tudja, hogy egy hete várjon vele, vagy csap 1-2 napot esetleg egy hónapot! Aki divatlovasnak nevezte az hogy írta volna ki ezt a kérdést?
13/15 anonim válasza:
Így írtam volna ki, bár biztos nem ez lett volna az első gondolatom, mikor megtudtam, hogy kólikázik a lovam..:
Kólika után mikor lehet újra mozgatni a lovat?
Ma kólikázott a lovam, hívtunk hozzá orvost, és sétáltatva is lett, úgy látszik teljesen jól van. Mikor kezdhetem mozgatni? Mennyit sétáltassam naponta? Mikor kezdhet újra mozogni? Futószárazzam, vagy üljek is rá? Folytathatom a mozgatását úgy, mintha mi sem történt volna, vagy fokozatosan kezdjek újra dolgozni vele?
14/15 anonim válasza:
És nem így:
Kólikázott a lovam, de már ok, ráülhetek ma, vagy várjak holnapig?
15/15 anonim válasza:
Hát én sem értem milyért kell igy leb....-ni szegény kérdezőt.Csak megkérdezte mikor ülhet megint lóra.
Ez olyan nagy szám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!