Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hány évesen lehet pároztatni...

Hány évesen lehet pároztatni csődörrel, vagyis mikortól ivarérett?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a baj a zugcsikókkal, hogy tisztavérű ló barmira ritka kivéve a telepeket. És az baj hogy az olyan zugcsikók 90% olyan helyre kerül mint ez itt: [link] (1 éves a ló)
2011. okt. 3. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Már ne is haragudj, de erre rácáfolnák! Nem mind! Azt nem értem, ha annyira lószerető ember vagy, akkor hogy ítélhetsz el egy lovat? Vagy neked csak az számít lónak amelyiknek papírja van? Nos akkor hadd mondjam el, hogy én is zugcsikóval kezdtem. Azóta fríz lovam van, ami ugye nem egy olcsó fajta, de a "zugcsikóm" még mindig leköröz bármely másik lovat viselkedésben, kezelhetőségben, és megbízhatóságban, valamint sokkal ellenállóbb is a betegségekkel szemben. Felháborítónak tartom, hogy lóbarát létedre le nézel egy lovat. A túltenyésztést nem tartod rossznak? Nem kell mindenkinek tisztavérű ló. Aki hobbi célra akar lovat, az miért fizessen több tízezer eurókat egy lóért? Azért, mert láttál egy képet, szerinted mindenki ilyen? Negatív sztereotípia az egész.

Nem mindenki milliomos, hogy drága lovat vegyen és fedeztessen drága ménnel.

2011. okt. 4. 02:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de az én lovaim akkor csinálnak maguknak csikót, amikor akarnak, nehogy már az állam még ebbe is beleszóljon...Megáll az ember esze.
2012. aug. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!