Mi a jó istent csináljak hogy végre vágtázhassak?
Szerintem te félsz a vágtától. Meg azt sem értem minek maszek loviba jár és fizetni egy idegen lovon való lovaglásért mikor van sajátod. Vagy miért nem a saját lovaddal tanulsz? Akár át is sétálhatnál vele ahhoz a maszek lovihoz, ha nincs messze. De ha ott nem figyelnek rád és nem fejlődsz sehová, akkor meg kár odajárni. Azt a pénzt megtakaríthatod és elmehetsz egykét órára a jó loviba.
Bár a helyedben, ha biztosnak érzem magam ügetésben már rég vágtáztam volna a saját lovamon karámban. Lehet, hogy nem Pest környékén laksz, ahogy én sem, viszont itt hemzsegnek a lovasok a környéken, szóval bárkit meg tudnék kérni, hogy csekkoljon le vagy mutasson ezt azt. Ha te ezért még egy jelképes összeget is adsz az már csak hab a tortán. Biztos nálatok is vannak jó lovasok, szóval nem árt felvenni a kapcsolatot.
tudom hogy feleslegesen járok igy abba a loviba de megszerettem az ottani lovakat, meg itthon nem tudok csak terepen lovagolni mert nincs nagy karámunk,szóval vágtázni ott bent kizárt dolog.
bevállajam hogy egy hosszabb úton beugratom a lovam vágtába?? de félek hogy mit reagál rá mert ha elkezd rohanni és nem tudom visszafogni? vagy lehúzza a fejét??
Terep előtt alaposan lefutószárazod?
Milyen messze van a lovi? Oda is átsétálhatnál a lovaddal és ott a karám használatért fizetsz egy jelképes összeget. Van gumis kikötőd? Az is feltehetnéd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!