Paks környékén lovaglás?
Szia. Én Cseresznyésben lovagolok, kedves az oktató, van egy stílusa,amit meg kell szokni, de nagyon jól tanít, a lovak jól képzettek, van amelyik M szintű... Rengeteget lehet fejlődni, bérlettel nem is olyan drága.Van terep lehetőség, jó hangulatú, családias környezete van.
A Pálmában még nem voltam, csak hallottam róla ezt is, azt is. Sajnos nem túl jókat, de így, hogy nem ismerem nem akarok véleményt mondani.
Jelenleg mindkettőre nyitott vagyok :)
Első:
Mi az a stílus, amit meg kell szokni?
Második:
Milyen lovak vannak?
Az edzőnek a stílusát kell megszokni.. :) Néha kicsit keményen beszél az emberekkel, de viccesen, bírni kell az osztást...
De nagyon jó, én csak ajánlani tudom.
Ja és itt angol stílus van.
Én idén cseresznyésbe mentem volna oktatni, de közbe jött a kisbabám(most már csak itthon oktatok, sok lett volna nekem oda kijárni minden nap ezért nem mentem:():)) Nagyon nagyon szimpatikus a hely, jó az oktatás. A Pálma Lovastanyán is lovagoltam, lovagolni nem fogsz megtanulni, de a környezet, lovasok nagyon barátságosak.(A lovakba "bedobálja a tulaj a 100 forintosokat" és mennek egymás után.. Fent kell maradni az a lényeg..) Csámpán még nem jártam, de én arról is csak jókat hallottam, bár én Cseresznyést ajánlom)
Dunaszentgyörgyön is van egy csaj aki oktat de ő sem tud lovagolni úgy oktat.. Úgyhogy oda semmi képen sem. Én is oktattam, oktatok itt Dunaszentgyörgyön saját lovakon. Szedresbe is van én nem tudok arról nyilatkozni, meg kell nézni:) Mondjuk Cseresznyébe vinni kell téged, mert nincs busz, esetleg biciklivel tudsz menni, de a lovastanya felé vezető úton hatalmas a homok.. Dunaszentgyörgyre óránként vannak buszok. Hogyha érdekel a lovaglás írj privátot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!